Skocz do zawartości
xacti

Mala Wydajnosc Grafiki :?

Rekomendowane odpowiedzi

siema. wzialem sie dzis do krecenia mojej grafy..

na poczatku robilem testu w 3dm05 i 01 na stock potem po oc...

no wiec tak:

3dm05:

stock - 1380

oc grafa @ gpu - 544 , mem - 720 - 1552

3dm01:

stock - 10211

oc grafa @ gpu - 544 , mem - 760 - 10533

czy nie wydaje sie wam ze w 3dm01 troche za malo markow przybylo? :| podczas testu nie bylo ani jednego arta... nie wiem o co chodzi. stery to omega 2.5.97a .. reszta z siga.. zaraz przeprowadze testy na troche mniejszych wartosciach na memkach....

*dodaje ze w wakacje przy nawiewie na pamieci grafa latala gpu 550 i mem 820 ...

sprawdzilem w 3dm01 na taktach 544 i 720 ... wynik 10540 :?

Edytowane przez xacti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zawadaki

nie widzisz jak jest moj sig zrobiony? ;) zarty ;) a poza tym zobacz na gwiazdke ktora prowadzi od grafy ;]

@.:SpIrIt:.

myslisz ze wynik normalny? to dobrze. bo sie balem ze przez ostatnio oc w wakacje cos sie z grafa zrabalo ;) ale jak ok to ok ... sproboje jeszcze potem procka lekko w gore dac i zobaczymy co bedzie :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha.. ale myslalem ze cos tam podskoczy ;)

oc procka mojego skonczylo sie chyba oficjalnie narazie na 2083 @ 1.75 :|

jak daje 2300 @ 1.8 to bios wstaje ale windosc sie nie uruchamia ; jest screen jaki tryb wybrac . jak wybieram : uruchom system normalnie , to od poczatku sie komp wlacza. eny ajdijas? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi