Firen Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 co lepiej kupic ?? Palit nieźle sie kręci a Radek ma niezłe wyniki w 3dmarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Odwieczne pytanie, jakie już padało wielokrotnie na tym forum. Jedni będą Ci polecali pierwszą kartę, inni tą drugą. Ja jako zwolennik czerwonych polecam Radeona :D Pozdro. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Jako zwolennik (nie fanatyk :lol:) czerwonych polecam Ci radeona. Ale broń Boże nie bierz Sapphire'a jak Ci zależy na bezgłośnej pracy. Weź PowerColor ,bądź Asusa. Oba mają świetne chłodzenie. Jak chcesz kręcić to bierz 7900GS ,ale od Galaxy. BTW. Z 30 raz to piszę już :lol2: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firen Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Moglibyscie mi podac jakis link gdzie taka dyskusja sie toczyła ?? Własnie słyszałem ze palit sie lepiej od galaxy kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tak trudno skorzystać z szukajki? Prosze, np. tutaj jest dość obszerna dyskusja 7900GS czy X1950 Pro: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...GS+czy+1950+Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...