Skocz do zawartości
paradokss

co zrobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś wie jak przejść na peron i dostać się do pociągu w grze Soldier of Fortune 2, jak zastrzelę żołnierza przy drzwiach to wywala -koniec misji . Najlepsze jest że już ten etap przechodziłem !!!!!!!!!!!!

Nie zabijaj tego zolnierza. Idz do konca, drzwi po prawej, tam gdzie wchodzi facet. W srodku jest aktowka. Wez ja. Wyjdz na zewnatrz i daj zolnierzowi ta aktowke. On cos tam powie i otworzy drzwi, obok ktorych stoi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki oto problem. W grze Soldier of Fortune 2 w czasie gry gdy pojawia sie więcej przeciwników gra zacina się i ładuje się pulpit.

Pulpit jest jakiś wyblakły. Nie wiem co to jest, próbowałem w options grafiki detale ustawić na low i w 16 bitach ale cały czas jest to samo.

Gram w trybie 1024*768 32 bit.

Konfiguracja Ecs k7s5a geforce 2mx 400 duron 1000 128mb windows xp

Tylko nie mówcie że to płyta grałem na Gigabyte Ga7zm i było to samo.

Acha temperatura proca około 50 c

Może ta gra ma jakiś błąd ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki oto problem. W grze Soldier of Fortune 2 w czasie gry gdy pojawia sie więcej przeciwników gra zacina się i ładuje się pulpit.

Pulpit jest jakiś wyblakły. Nie wiem co to jest, próbowałem w options grafiki detale ustawić na low i w 16 bitach ale cały czas jest to samo.

Gram w trybie 1024*768 32 bit.

Konfiguracja Ecs k7s5a geforce 2mx 400 duron 1000 128mb windows xp

Tylko nie mówcie że to płyta grałem na Gigabyte Ga7zm i było to samo.

Acha temperatura proca około 50 c  

Może ta gra ma jakiś błąd ?

Duzo zalezy od sterownikow do karty graficznej. Poza tym masz zapewne wersje beta. ktora jest naszpikowana roznymi bledami. Poczekaj na wersje ostateczna i wtedy instaluj. Te scinki to normalne zachowanie tej wersji (tzn. bety).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi