paradokss Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Czy ktoś wie jak przejść na peron i dostać się do pociągu w grze Soldier of Fortune 2, jak zastrzelę żołnierza przy drzwiach to wywala -koniec misji . Najlepsze jest że już ten etap przechodziłem !!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Czy ktoś wie jak przejść na peron i dostać się do pociągu w grze Soldier of Fortune 2, jak zastrzelę żołnierza przy drzwiach to wywala -koniec misji . Najlepsze jest że już ten etap przechodziłem !!!!!!!!!!!!Nie zabijaj tego zolnierza. Idz do konca, drzwi po prawej, tam gdzie wchodzi facet. W srodku jest aktowka. Wez ja. Wyjdz na zewnatrz i daj zolnierzowi ta aktowke. On cos tam powie i otworzy drzwi, obok ktorych stoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 wielkie dzięki za podpowiedz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Mam taki oto problem. W grze Soldier of Fortune 2 w czasie gry gdy pojawia sie więcej przeciwników gra zacina się i ładuje się pulpit. Pulpit jest jakiś wyblakły. Nie wiem co to jest, próbowałem w options grafiki detale ustawić na low i w 16 bitach ale cały czas jest to samo. Gram w trybie 1024*768 32 bit. Konfiguracja Ecs k7s5a geforce 2mx 400 duron 1000 128mb windows xp Tylko nie mówcie że to płyta grałem na Gigabyte Ga7zm i było to samo. Acha temperatura proca około 50 c Może ta gra ma jakiś błąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Myśłe że to wina sprzętu. A dokładnie tego gf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zwieksz swapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Mam taki oto problem. W grze Soldier of Fortune 2 w czasie gry gdy pojawia sie więcej przeciwników gra zacina się i ładuje się pulpit. Pulpit jest jakiś wyblakły. Nie wiem co to jest, próbowałem w options grafiki detale ustawić na low i w 16 bitach ale cały czas jest to samo. Gram w trybie 1024*768 32 bit. Konfiguracja Ecs k7s5a geforce 2mx 400 duron 1000 128mb windows xp Tylko nie mówcie że to płyta grałem na Gigabyte Ga7zm i było to samo. Acha temperatura proca około 50 c Może ta gra ma jakiś błąd ? Duzo zalezy od sterownikow do karty graficznej. Poza tym masz zapewne wersje beta. ktora jest naszpikowana roznymi bledami. Poczekaj na wersje ostateczna i wtedy instaluj. Te scinki to normalne zachowanie tej wersji (tzn. bety). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...