Graver Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam. Otóż mam pewien problem. W grze FEAR w załączonym benchmarku uzyskuje niepokojąco niskie wyniki ... W samej grze tez nie jest za wesolo. W benchmarku osiągam max. 100 FPSów i jest to jakby "magiczna" liczba, której nie moge przekroczyć ;/ mój konfig: AMD Athlon X2 4800+ GeForce 7900GT Rdzeń - 450/ Pamięci 660@543/735 4x512MB Geil 400 ... nie wiem czym może być to spowodowane ... dodam, że uzywam sterowników ze strony nvidii w wersji 93.71 Aha i jeszcze dla porównania podam wynik z 3DMarka05 - 9107 marków Myśle, ze wydajność w FEAR powinna byc lepsza ... co proponujecie ? :( thx i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radioram 89'8 fm Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) wyłącz v-sync w sterownikach i grze :] 3dyta: nie ma za co - ktos inny by Ci powiedział to samo bo objawy były bardzo oczywiste Edytowane 16 Grudnia 2006 przez radioram 89'8 fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) a jak mam wylaczyc v-sync w sterownikach? EDIT: wielkie podziękowania dla radioram 89'8 fm ;] a juz sie przestraszylem, ze podczas wczorajszego montowania nowego chlodzenia cos uszkodzilem albo cus ;] dzięki wielkie jeszcze raz ;] dla ciebie tak, ale jak ja przeczytalem funkcje tego "v-sync" to myslalem, ze zwiekszy wydajność ;] dlatego nawet tej opcji nie bralem pod uwage ... szczegolnie dlatego, że gra ogolnie zachowywala sie bardzo dziwnie (jak zmniejszalem detale, to liczba klatek zamiast zwiększać się, to spadala ;> ) Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...