ath Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tylko 1 kosc i max 1gb. Ta nie bedzie smigac, podobno radza z nia sobie chipsety via. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hej ja przylacze sie do tematu mam na oku te pamieci http://www.allegro.pl/item157340702_pamiec..._gwarancja.html czy one beda pasowac do mojego gigabyta z sygnaturki?? W necie czytalem ze ta plyta oblsuguje ecc-r ale wole sie jeszcze zapytac was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Witam. czy plyta Asrock Dual-Vsata obsluguje pamieci ecc , ecc-r? ;) poniewaz poszukuje plyty na s939 ktora obsluzy pamieci tego typu w ilosci 1x2gb :) Edytowane 13 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 R na pewno nie obsłuży. Niektórzy mieli też problemy ze zwykłymi ECC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 kurcze.................. a juz mialem na dzieje ze w koncu mi sie poszczesci ;) a jakie jest mniej wiecej ratio - udane uruchomienie ecc/ nie udane ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Popytaj jeszcze w topiku o 939Dual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 A wiecie moze na jakiej plycie na socket A uruchomie kostke 1gb ecc-r?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) zależy jaką- jeżeli low density(większość), to praktycznie każdy asus, przy czym te na sA mogą mieść problemy z jednostronnymi modułami 1gb, większość asusów nie obsługuje technologii HighDensity nawet jeżeli chipset tak. Mam Asus A8N-sli deluxe, moduły jednostronne 512 i 1024 ecc-r chodzą, ale np na nowym nieoficjalnym biosie płyta po wyzerowaniu zworką nie wstaje z tymi ramami, trzeba włożyć jakąkolwiek kość ddr, odpalić, wyłączyć, przełożyć kości i gra....lol roku. Asus A8V-vm mAtx też działa(sprawdzałem) i teoretycznie powinien działać też z modułami 2gb(wg opisu chipsetu)- nie sprawdzałem. Edit: ecc obsługują na pewno asusy na nforce i via, nie wiem jak z tymi na chipsetach radeona. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Gerlath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...