860lacov Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Jak w temacie. Telefon potrafi mi się zawiesić i w programach i w grach. Zrobiłem update softu, ale niestety to nie pomogło. Co mogę jeszcze zrobić? Czy jedyna opcja to wizyta w serwisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wszystkie aplikacje? Na pewno przeznaczone do tego telefonu? Bo zdażyło mi się kilka razy wgrać jakieś fake'i, to tel mógł się przywiesić, ale przy aplikacjach dedtykowanych pod ten tel zero problemów. Jeśli próbowałeś już aktualizacji softu i aplikacje te są prawidłowe, to chyba jedynie wizyta w serwisie pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam jeszcze takie pytanko. Wiecie może dlaczego nie działa mi sterowanie zdalne w k750? Zrobiłem sobie hida do winampa, ale kiedy w telefonie wybieram kompa jako urządzenie, którym chcę sterować to jest napisane, że nie może się połączyć. Trzeba jakoś zainstalować telefon czy coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam jeszcze takie pytanko. Wiecie może dlaczego nie działa mi sterowanie zdalne w k750? Zrobiłem sobie hida do winampa, ale kiedy w telefonie wybieram kompa jako urządzenie, którym chcę sterować to jest napisane, że nie może się połączyć. Trzeba jakoś zainstalować telefon czy coś ? u mnie zainstalowala sie mysz zhgodna z HID razem z softem widcomm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 To sporo wyjaśnia Wygląda na to, że domyślne sterowniki od bt są jakieś niekompatybilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...