otolek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ...pytam serio...bo obczytałem se na maxa i mam dylemat....??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 radek jest o wiele lepszy i troche drozszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otolek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 radek jest o wiele lepszy i troche drozszy.KaT..dzieki to wiem...ale co przemawia zdecydowanie za Radkiem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ech , ciężko przeczytać choćby jedno porównanie tych kart ? http://www.tomshardware.pl/graphic/20020819/index.html http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1656 http://www.xbitlabs.com/video/ati-cpu-dep/ http://www.xbitlabs.com/video/radeon9700pro/ http://twojepc.pl/artykuly.php?id=radeon_9700_pro http://www.pclab.pl/?art=&sid=126&mode=nested&order=0 Wybór jest chyba oczywisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Jak wiesz to h...j sie pytasz jest ostatnio tyle artykół o tym że się osrac mozna a ten sie jeszcze pyta co lepsze ja odpowiem vooodooo9900 :P Szukajcie a znajdziecie powiedział PAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 radek jest o wiele lepszy i troche drozszy.KaT..dzieki to wiem...ale co przemawia zdecydowanie za Radkiem???Obsługa DX 9 ,znacznie szybszy FSAA i AF , ogólnie wszystko . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 To bylo pytanie za 100 pkt :) Oczywiscie, ze R9700pro lepszy. W czym ? We wszystkim. Nawet chyba jest tanszy jak by go sciagnac z USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Kurde no wiadomo ze RADEK RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ...pytam serio...bo obczytałem se na maxa i mam dylemat....??? :roll: ło matko, tak trudno użyć opcji SZUKAJ, ewentualnie w goglach poszukać, ale jesteś nowy i nie zamykam, na przyszły raz SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 qr.. ciekawe ile bedzie takich durnych pytań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Zamknąć ten topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Boże jak zrypali kolesia zo to ze sie pyta......jak wam sie nie chce odpowiedziec kolesiowi to na hooja sie tu wydzieracie.......tyle samo energii stracicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 dokladnie. a co do tematu: musze przyznac, ze 9700 to duzo lepszy wybor od ti4600. nie zastanawialbym sie nawet chwili. a co do marki, to mi sie podobaja herculesy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Boże jak zrypali kolesia zo to ze sie pyta......jak wam sie nie chce odpowiedziec kolesiowi to na hooja sie tu wydzieracie.......tyle samo energii stracicie :) Bo za pięć minut drugi koleś się spyta co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> lepiej GF4 ti4600 czy Radeona 9700Pro. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ATI. R9700 jest znacznie lepszy od GF4600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 "Sprzęt Ogóne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań." Niech się koleś pyta jak nie wie, a że jest nowy to jeszcze nie wie jacy niektórzy są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>i i zaraz zaczną go zjebywać za to że się zapytał. On się naczytał już dużo i chciał usłyszeć opinie innych ludzi, żeby pomogli mu w decyzji, jak nie chcecie mu pomagać to się nie odzywajcie, chyba że chcecie sobie licznik wypoowiedzi ponabijać! mozna mu wspomnieć, żeby używał szukaj, jest nowy tutaj. ku..wa i nie moge nie wspomnieć o analfabetach którzy piszą ch..j przez samo "h" .... nadi zajrzyj ku..wa do jakiejs książki, zamiast siedzieć cały czas przed swoim voodoo9900 ! nara Bierz Radeona ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Pisze h...ja jak bede chciał o tobie h..j do tego ...... silver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no nie, znowu wojna, teraz musze go zamknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...