Skocz do zawartości
dede

Galaxy 7300gt 128mb Vs. Palit 7600gs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Chciałbym sobie sprezentować jakąś grafe do max 350 zł.

I nie wiem co wybrać... Co lepiej:

http://www.znak.pl/index.php?cid=143&s...0GSPal256+Sonic

czy

http://www.znak.pl/index.php?cid=143&s...TGal128+Zal+BOX

Reszta PC:

AMD Athlon 64 3000+ AM2

Biostar Tforce

Goodram 2x512mb 667mhz

Fortron MDN ®

Pozdrawiam, Dede :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam spie przy 4 x 80mm na max... i do tego jakies male wyjatko na grafice.. wiec wg mnie da spac ;)

to zalezy tez od reszty kompa, bo karta w sumie glosna nie jest. choc jak komp cichy na maxa no to karta moze przeszkdzac.. ale to trzeba uslyszec.. a przeciez w razie czego mozna kiedys chlodzenie zmienic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest taki program RaBiT

Zrzucasz normalnie obraz biosu (dyskietka startowa i program do flashowania), nastepnie wrzucasz go do tego programu pod windowsem, ustawiasz takty, wrzucasz ten obraz na dyskietke startujesz i masza na stale przepisane, mozesz dalej krecic, bo czasami zegarow nie mozna podniesc wyzej...

I jak opłaca się brac za 350 złotych ! ! !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że każda grafika, każdy procesor itd. kręcą się inaczej, ale chciałbym wiedzieć jakie są max ustawienia dla tej karty. Narazie nie chciałbym bawić się w vmody bo jestem w tym mało doświadczony i nie wiem nawet jak napięcia na karcie zmierzyć xD Czy ta karta ruszy bez vmoda na 530/1500 ? Czy będzie do tego potrzebne jakieś dodatkowe chłodzenie ? I jak sprawdzić temp. karty graficznej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi