Lutasiek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mam pytranie.posiadam sciagnieta ze strony MS oryginalna kopie windowsa 2003 server enterprise edition wersja 180dni.pobralem tez klucz do niej.oraz mam kupiana z gazeta windows 2003 sbs tez triala i tez pobralem do niej klucz ze stronki Ms. Mam pytanie zwiazane z legalnoscia.jezeli skonczy mi sie te 180dni i przeinstaluje ten ierwszy system i aktywuje go znowu na tym samym kluczu co wczesniej to czy to jest legalne czy juz nie.Robilem to juz kilkanascie razy i z aktywowaniem niema zadnego problemu ale chodzi mi czy to jest legal czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 a co jest napisane w licencji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasiek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 tutaj umiescilem tekst licencji http://rapidshare.com/files/7923753/eula.txt.html i z tego co wyczytalem mozna tak postepowac i bedzie to legalne choc moge sie mylic.jest tylko zatrzezenie ze mozna uzywac w jednym czasie tego sysytemu na jednym serverze i ze po 180 dniach trzeba wykasowac ale mozna tez ja zainstaloiwac ponowieni i uzywac dalej po aktywacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...