Dylo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Kupiłem płytę wraz z procesorem ale po podłączeniu odpalają się wiatraczki ( zasilacz i procek ) lecz nie załącza się bios w ogóle monitor nie reaguje na starej płycie wszystko jest OK. Próbowałem wyjmować baterie od biosu ale niefortunnie mi upadła na układy scalone znajdujące się na tej płycie obok miejsca baterii . Od tej pory nawet wiatraczki się nie załączają wie ktoś co się stało czy płytka mogła ulec uszkodzeniu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 sprwadz czy kondensatory nie sa spuchniete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 sprwadz czy kondensatory nie sa spuchniete.są okey napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 jak masz jakas inna mobo to sproboj z inna bateria biosu.. moze ona sie rozladowala lub uszkodzila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 jak masz jakas inna mobo to sproboj z inna bateria biosu.. moze ona sie rozladowala lub uszkodzila.próbowałem i tez nic się nie załącza :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 zasilacz moze inny sprawdz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 zasilacz moze inny sprawdz?po podłączeniu starej płyty działa więc zasilacz jest na pewno dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 kurcze no. masz gware na plyte? jesli tak to zanies do serwisu i niech potestuja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...