Skocz do zawartości
P3ch

Acer 3690 Problem Niepokój

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, mianowicie mam taki problem w programiku dodanym przy Acerze ePower Mangament jest tak taka pozycja jak Battery Life Standby i jak dostalem Acerka bylo na poczatku 177hours potem spadlo na 175h a teraz mam 174h oczywiscie naladowana bateria na 100% i mam takie pytanie czy te baterie powinno sie rozladowywac prawie do zera i ladowac od poczatku na full bardzo prosze o pomoc poniewaz nie wiem czy cos jest nie tak z laptopem z gory dzieki i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów, mianowicie mam taki problem w programiku dodanym przy Acerze ePower Mangament jest tak taka pozycja jak Battery Life Standby i jak dostalem Acerka bylo na poczatku 177hours potem spadlo na 175h a teraz mam 174h oczywiscie naladowana bateria na 100% i mam takie pytanie czy te baterie powinno sie rozladowywac prawie do zera i ladowac od poczatku na full bardzo prosze o pomoc poniewaz nie wiem czy cos jest nie tak z laptopem z gory dzieki i pozdrawiam.

Miałem acera i z doswiadczenia wiem ze praca ponizej 10% baterii powoduje ze sie ona szybciej zuzywa, wiec lepiej przy stanie 10-12% naładować ją ponownie, bo wear level rośnie bardzo szybko gdy jedziemy ponizej tego poziomu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem wlasnie poniewaz jestem dopiero poczatkowym posiadaczem Acerka i myslalem ze dobrze zrobie jak ja acera wyladuje oraz podepne zasilanie ale widze ze tutaj w polowie nie przeszkadzalo by podpiecie zasilania z gory dziekuje bede teraz uwazal aby nie rozladowac bateryjki dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok Dzięki śliczne , w takim razie robilem to zle na fulla ja rozladowywalem i dopiero ladowalem bo faktycznie kiedy tak nie robilem tam mi zawsze pisalo 175 a jak ostatnio tak zrobilem ze lapek padl to juz 174 przy 100% naladowania baterii jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi