guru2 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 witam mam problem z laptopem toshiba satelite L100 bo bardzo dlugo sie uruchamia ,dokladnie jest tak : wlaczam power zaczyna dzialac ale nie pojawia sie zaden ekran startowy tylko jest caly czas czarny i wydaje takie dzwieki jakby sie resetowal i uruchamial ponownie i czasem tak pare minut sie robi zanim pojawi sie ekran powitalny i zacznie wczytywac windows :/ dodam ze lapek byl wczesniej zalany sokiem pomaranczowym :) przez co zakleilo sie troche dvd :) da sie to wyczyscic samemu ? bo gwarancji juz niema wiec ... mozna grzebac czy sok moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy ? czym srodek czyscic spirytusem ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 witam mam problem z laptopem toshiba satelite L100 bo bardzo dlugo sie uruchamia ,dokladnie jest tak : wlaczam power zaczyna dzialac ale nie pojawia sie zaden ekran startowy tylko jest caly czas czarny i wydaje takie dzwieki jakby sie resetowal i uruchamial ponownie i czasem tak pare minut sie robi zanim pojawi sie ekran powitalny i zacznie wczytywac windows :/ dodam ze lapek byl wczesniej zalany sokiem pomaranczowym :) przez co zakleilo sie troche dvd :) da sie to wyczyscic samemu ? bo gwarancji juz niema wiec ... mozna grzebac czy sok moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy ? czym srodek czyscic spirytusem ? pozdrawiam to juz go nie uruchamiaj przed wyczyszczeniem. skoro wogole daje sie uruchomic tzn. ze nie jest tragicznie. a czym czyscic? tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Odłącz od zasilania, wyjmij baterie i zgłoś się z nim do serwisu. Pewnie jeszcze się da odratować, ale jak będziesz go trzymał pod prądem i dalej uruchamiał to niedługo całkiem Ci padnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru2 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) ale do jakiego serwisu ? juz nie mam gwary :| moge to jakos samemu wyczyscic ? ps.lapek dziala juz tak 2 tyg Edytowane 17 Grudnia 2006 przez guru2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Hmm. Napewno nie do serwisu samochodowego - to jest pewne. Sugerowałbym serwis komputerowy gdzie odpłatnie wyczyszczą Ci kompa. Pytasz czy możesz sam wyczyścić? Jeśli umiesz to nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...