wilczek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 dajcie linka do tego patcha pod Xp Pl właśnie skończyłem ściągać i okazało się że to pod angielską wersje :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 ...to chyba ten: http://download.microsoft.com/download/whi...SP1_x86_PLK.exe pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 wielkie dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Ja od kumpla załatwiłem sobie linka do niego i wreszcie nie musze przed każdym uruchomieniem kopiować cośtam.dll od directx :) Po dwóch dniach grania w GTA3 moge powiedzieć, ze gra ma zdeka za duze wymagania co do pamieci. Przy takim doczytywaniu textury powinny byc o caly poziom wieksze. Jesli chodzi o szybkosc to moge grac z wylaczonym trainz, vsyn off, anizo off i FSAA off w 1600x1200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...