°°° Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam szukam 2 x 120x120mm do 40zł za sztuke , mają być ciche , wydajne , opcjonalnie podświetlane na niebiesko , Wiem że są Scythe fajne , ale co możecie polecić lepszego ?? Aha i potrzebuje przejściówki dwie z 80mm na 120mm I czy mi wejdą do mojej budy chieftec dragon Żółty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja ci polecę fandera (mam dwa w budzie jeden, z starszej edycji drugi z nowszej), tyle że nie święcą na niebiesko i wydajne to są na maxa, a ciche to tak do 1000rpm, po prostu nie ma czegoś takiego co by było wydajne i ciche, dodam tylko że po roku pracy (ten starszy) kultura pracy taka sama jak w momencie zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No wiem , nie muszą mieć LEDów, Ale hcodzi mi oto czy wejdą mi z przejściówkami do mojej budy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 zobacz tutaj, moze wybierzesz cos dla siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ale hcodzi mi oto czy wejdą mi z przejściówkami do mojej budy ??Jeśli z tyłu od krawędzi wentylatora 80 mm to ścianki nie ma mniej niż 2 cm to wejdzie. Pomierz i sprawdź - nic prostszego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam szukam 2 x 120x120mm do 40zł za sztuke , mają być ciche , wydajne , opcjonalnie podświetlane na niebiesko , Wiem że są Scythe fajne , ale co możecie polecić lepszego ?? Aha i potrzebuje przejściówki dwie z 80mm na 120mm I czy mi wejdą do mojej budy chieftec dragon Żółty ?? Moim zdaniem nie ma innego wyboru jak to, co poniżej. Kupować póki jeszcze są, bo nie ma ich wiele. 38zł - regulator obrotów na śledziu, dobra wydajność na wysokich obrotach i kompletna cisza na niskich + oplocik na kabelki i trwałe kulkowe łożysko. http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...;id_towaru=1865 Nie są podświetlane, ale te co są rzadko kiedy zasługują na uwagę ze względu na ciszę lub wydajność. Jedyne, co jest jeszcze w miarę ciekawe i świecące to praktycznie tylko ze względu na dużą rozpiętość obrotów (wydajność/cisza) i regulator dołączony do zestawu: Scythe Kamakaze, który niestety posiada ślizgowe łożysko, więc długo nie pochodzi zbyt cicho... i ja bym się skłonił w związku z tym do nieco lepszego Thermaltake Smart Fan Blue Led. Posiadam takiego w wersji 80mm i można go skręcić do 300 obrotów, kiedy go wcale nie słychać i rozkręcić do 5000, kiedy to jest wichura... ale i sąsiedzi walą w ściane ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...