Bob Digital Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 W jednej z recenzji przeczytalem ze ten dell ma slot ExpresCard a nie jak wczesniej gdzies napisali PCMCIA. Jest to dla mnie istotne bo przymierzalem sie do niego i chcialem mu zaladowac Blueconnecta ale jesli on ma EXC. to w tym momencie nie ma takiej mozliwosci :( Jesli ktos moze mi jasno odpowiedzec na to pytanie to bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 W recenzji na NBR widnieje EC, takze lipa chyba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Digital Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jest jedno male ale. Na Notebookforum w wielu recenzjach pisza ze sobie dokupuja do tego Audigy ZS i ze dziala super a jak mi wiadomo to tylko jest na PCMCIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 W jednej z recenzji przeczytalem ze ten dell ma slot ExpresCard a nie jak wczesniej gdzies napisali PCMCIA. Jest to dla mnie istotne bo przymierzalem sie do niego i chcialem mu zaladowac Blueconnecta ale jesli on ma EXC. to w tym momencie nie ma takiej mozliwosci :( Jesli ktos moze mi jasno odpowiedzec na to pytanie to bylbym wdzieczny. To nie powinien byc problem bo era ma juz w sprzedaży modem: Novatel Wireless Merlin XU870 nie wiem jak z cena ale z umowa to wyjdzie ok 200 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Digital Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Faktycznie - dlaczego wczesniej tego nie zauwazylem ?? dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...