punek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Witam. Mam takie nietypową prośbę. Możecie podać strony na których można założyć e-maila za friko. Prosiłbym o nie powtarzanie tych które zostały już napisane wcześniej. Może ja zaczne. Co prawda dużo nie jest (ba gdybym miał SDI to co innego). www.wp.pl - To to chyba każdy zna. www.onet.pl - To też www.interia.pl - hmmmmm hyba nie jestem tu potrzebny :) www.o2.pl - o tym dowiedziałem się niedawno. www.pf.pl - a o tym dziś - strona Panorama Firm No to chyba wszystko. Ale jak narazie to ta ostarnia mi się najbardziej podoba 30MB i w dodatku ma taki fajny przypominacz o zbliżających się świętach. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Przy okazji podawajcie pojemnosci, przyda sie dla kogos kto sle duze paczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A i maksymalny rozmiar listu. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A jaki jest maxymalny rozmiar jednego listu na Panoramie Firm, bo jakos w regulaminie nic nie jest napisane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Operator ma prawo do: (...) "Ograniczenia pojemności konta pocztowego Użytkownika do 30 MB i wielkości jednorazowej przesyłki pocztowej do 2,5 MB." 8) (...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 :oops: To do du.. Jest jakas pojemna skrzynka ponad 20Mb i bez limitu jednej wiadomosci? Zna ktos? Oczywiscie bezplatna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Na wp jest chyba dużo bo ostatnio dostałem 5mb plik i doszło do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tyle, ze w sumie na wp pojemnosc jest chyba 10MB wiec nie ma sie czym zachwycać - cały czas musze tam kasować stare wiadomości (co mnie średnio cieszy). fajna jest nawet skrzynka box43 - tam mają konta 20 czy 25MB, dokładnie nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 http://www.skrzynka.pl/ 100/7 MB , free (chyba jeszcze ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 http://www.skrzynka.pl/ 100/7 MB , free (chyba jeszcze ? )Reed szybkie jest to konto? Chodzi mi o to czy szybko sie sciaga poczte z niego. Interesuje mnie takie nie wolniejsze niz 1Mbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Juz zobaczylem, jest platne i wielkosc listu 5 Mb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Operator ma prawo do: (...) "Ograniczenia pojemności konta pocztowego Użytkownika do 30 MB i wielkości jednorazowej przesyłki pocztowej do 2,5 MB." 8) (...) chmmm niewiem czy sie nie mylisz :) mi sie zdaje ze wieksze emaile mozna wysyłac ;) a tak np w kontach na pf moze byc kilka procetna powyzej 30mb! czytalem artykuł w chipie ;) Acha i te knot chip power :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adalbert Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Na box43 jest 25MB i max wiadomość 4MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Na box43 jest 25MB i max wiadomość 4MBA możesz zapodać linka do tej strony??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 http://www.box43.gnet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JubY Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jeżeli chodzi o free to www.plusik.pl , ale o pojemności to mnie nie pytajcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris23 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 jeżeli chodzi o free to www.plusik.pl , ale o pojemności to mnie nie pytajcie :DPojemnosc 10Mb, max rozmiar wiadomosci 4Mb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 nie znam detali ale www.konin.lm.pl - ludzie chwala sobie konta stad. mozna ustawic powiadomienie o emailu smsem na tel. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 http://www.skrzynka.pl/ 100/7 MB , free (chyba jeszcze ? ) platne juz. zajebiste bylo www.barmleczny.com ale tez juz jest platne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja mam nieograniczoną ilosc i za free!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...