Havoc Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mam taki fajny programik do virtual pc - VMware Workstation. Problem w tym, że instaluje mandrive ale przy końcu po próbie skonfigurowania interfejsu graficznego robią mi się 4 ekrany z uszkodzonymi kolorami, malutkie 2x2cm, i guzik tam widzę, tyle co mogę klikać dalej dalej bo nie wiem co mi się wyświetla wogóle do wyboru. Po takiej instalacji w ciemno, robi się restart i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> linux. Problem w tym że pojawia się sama linia poleceń, zalogowanie tez mi nic nie daje. Nie mam interefejsu wogóle. Jestem totalnym noobkiem dlatego chciałem spróbować linuxa właśnie na virtualu ale jak widać cieżko jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 1. Virtual PC a VMware to 2 rózne programy 2. Brak prawidłowej konfiguracji karty/monitora. Poszukaj sobie w http://pubs.vmware.com/guestnotes/wwhelp/w...html/wwhelp.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 wiem o tym, ale virtyual pc jako okreslenie dzialania ;] no przyjmijmy ze uzywam vmware po prostu. a kiedy moge i jak moge skonfigurowac karte czy monitor? w windowsie czy w vmware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...