Biegacz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam jak najprosciej odciac sie od kableka rj 45 po zmianie na lapka?? mam wireless co potrzebuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam jak najprosciej odciac sie od kableka rj 45 po zmianie na lapka?? mam wireless co potrzebuje?? routera z wireless ? : D ~150 - 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Access Pointa a nie Routera. I dodatkowy adres na AP. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Access Pointa a nie Routera. I dodatkowy adres na AP. Mow mi tak dalej a access point z np 4 x lan to nie router? oprocz samej radiowki przydalby sie tez zwykly lan by kabel ;) Edytowane 18 Grudnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 no to riuterek z wbudowanym switchem i wifi np linksys wrv200 czy jakos tak jest dosc przyjemny i kosztuje ponizej 3 pak a posiada serwer vpn oraz mimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Lepiej kup router z AP niż sam AP :) Linksys wrv200 ma nadal niedopracowany soft i są z nim często problemy (niektóre opcje błędnie działają). Proponuję Motorolkę WR850G v2 albo WRT54GL + Tomato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam jak najprosciej odciac sie od kableka rj 45 po zmianie na lapka?? mam wireless co potrzebuje?? Rj 45 to typ wtyku nie zaś kabla. I potrzebujesz jedynie noża bądź większych nożyczek. A teraz proszę o pozostałe dane niezbędne do właściwego doboru urządzenia. Domyślam się że chodzi o internet który obecnie dostarczany jest po kabelku sieciowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mow mi tak dalej a access point z np 4 x lan to nie router? oprocz samej radiowki przydalby sie tez zwykly lan by kabel ;)Jeżeli nie potrzebuje rozbudowy o kabel to AP wystarczy. "AP z np. 4x LAN" nie musi być routerem, aczkolwiek jeżeli już coś takiego nam trzeba wówczas lepszy routerek. Autor tematu potrzebuje tylko zamienić wire na wireless a do tego wystarczy AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...