MiNiK Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Na allegro już jest: http://allegro.pl/item338240329_accelero_s1_rev_2_nowe.html. Tylko cena wysoka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Drogie bo jedyne na allegro, teraz tylko czekać jak sklepy powystawiają na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dia8el Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Na allegro już jest: http://allegro.pl/item338240329_accelero_s1_rev_2_nowe.html. Tylko cena wysoka :/ i tak taniej od HR gdybyn teraz kupowal raz jeszcze karte + chodzenie, to bralbym LEADTEKA za 570 plus chlodzenie z tego linka i razem za 685 zł miałbym super schłodzoną dobrze kręcącą się karte :] S1 powinno kosztowac oczywiscie mniej imho, ale coz - zawsze ci pierwsi placa najwiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ale na rynku jest już Coolink GFXChilla z wentylatorami w zestawie już za niemal tyle samo, więc cena tego Accelero jest zdecydowanie mało atrakcyjna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Wie ktoś może czy Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 pasuje na 9600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Wie ktoś może czy Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 pasuje na 9600GT?Z tego co podaje producent to pasuje jedynie do serii G80(GTS, GTX, ULTRA) Edytowane 31 Marca 2008 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Na 9600Gt wystarczy Accelero S2 + nawiew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Na allegro już jest: http://allegro.pl/item338240329_accelero_s1_rev_2_nowe.html. Tylko cena wysoka :/ ja wiem czy taka droga. Ja swoja rev.1 kupowalem tez w tej cenie, poza tym jest taki popyt na to chlodzenie ze nawet uzywki (jesli wogle ktos zdecyduje sie pozbyc tak dobrego chlodzenia) osiagaja taka cene i jesli jest opcja "KUP TERAZ" to taka aukcja nie trwa zbyt dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianWWL Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Pojawiły się w końcu na Allegro... S1 rev. 2 Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wkońcu :lol2: Cena przystępna, jak narazie to nie ma żadnego konkurenta za 70zł o ile się nie myle :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wkońcu :lol2: Cena przystępna, jak narazie to nie ma żadnego konkurenta za 70zł o ile się nie myle :razz: I raczej nikt nie bedzie mial taniej od AAB ;) Nareszcie moge zamowic sobie te S1 i moze do konca tygodnia zalozone juz bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pojawiły się w końcu na Allegro... S1 rev. 2 Allegro S1 zamówione, a Acutake już na niego czeka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nabyłem niedawno Accelero Xtreme - polecam tym co cenią ciszę + wydajność, a chcą schłodzić wszelakiej maści 8800 G80 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) no i AAB poczuła kasę i zakończyła wszystkie aukcję. Teraz S1 kosztuje 99zł lol http://www.allegro.pl/item346808103_arctic...y_radiator.html to tylko polska lol Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no i AAB poczuła kasę i zakończyła wszystkie aukcję. Teraz S1 kosztuje 99zł lol http://www.allegro.pl/item346808103_arctic...y_radiator.html to tylko polska lol No bo za 99zl tez beda mieli klientow ;) Moze wtedy nie 40 w ciagu 24h (dodam, ze to byl juz weekend), ale np. 30 osob... co przy marzy o 30zl wiecej praktycznie na niczym. Jestem teraz ciekaw, czy AAB bedzie staralo sie wykrecic od sprzedazy S1 po cenie 69zl. Bylbym mocno rozczarowany gdyby tak sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No bo za 99zl tez beda mieli klientow ;) Moze wtedy nie 40 w ciagu 24h (dodam, ze to byl juz weekend), ale np. 30 osob... co przy marzy o 30zl wiecej praktycznie na niczym. Jestem teraz ciekaw, czy AAB bedzie staralo sie wykrecic od sprzedazy S1 po cenie 69zl. Bylbym mocno rozczarowany gdyby tak sie stalo. Dobrze, że AAb nie jest jedynym dystrybutorem Arctic Cooling na Polskę :] Co do wykręcenia się ze sprzedaży to raczej tego nie zrobią :wink: Allegro w takiej sytuacji szybko by zareagowało blokadą konta (chyba ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No chyba ich pogięło za 69zł to można kupić bez wiatraka ale za 99 to ja wolę dopłacić do Thermalrighta przynajmniej zapłacę za jakość. Na razie zero kupujących mają w aukcjach i tyle im życzę dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No bo za 99zl tez beda mieli klientow ;) Moze wtedy nie 40 w ciagu 24h (dodam, ze to byl juz weekend), ale np. 30 osob... co przy marzy o 30zl wiecej praktycznie na niczym. Jestem teraz ciekaw, czy AAB bedzie staralo sie wykrecic od sprzedazy S1 po cenie 69zl. Bylbym mocno rozczarowany gdyby tak sie stalo. No to mi się udało :D tylko niech spróbują coś kombinować :angry: to wszystko pewnie przez tego kolesia co kupił 10 szt na handel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) AAb chyba robi testy kto ile może dać :lol2: Wystawili jedną aukcję za 89zł. Radzę poczekać kilka dni aż reszta dystrybutorów dostanie swoje chłodzenie. Chyba, że ktoś woli przepłacać. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacu Gaming Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Chyba, że ktoś woli przepłacać.Szczesciem ja wyłapałem za 69pln. Takie pytanie podobno S1 rev.2 ma już oficjalnie wsparcie dla 8800gt czy to oznacza ze w zestawie będzie pełen komplet radiatorów na pamięci itd.? Czy po za wiatrakiem 120mm będę coś jeszcze musiał dokupywać, aby zapewnić sprawne chłodzenie mojej 8800gt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Wlasnie zamontowalem :D Jesli chodzi o 8800gt - jest wszystko. Ja mam akurat galaxy i na sekcji napiecia mam juz radiator, ale w zestawie jest jeden dlugi, ale to pewnie do innych kart niz 8800gt wiec chyba konieczne bedzie dokupienie jakichs radiatorkow na nia. Zamocowanie jest troszke czasochlonne ale chyba warte zachodu :) W chwili obecnej w idle mam 40 stopni na ram i 49 na gpu, ale dopiero kilka minut chodzi wiec pewnie jeszcze sie zmieni. Wiatrak zalozylem 12cm nexus pomaranczowy wiec jest delikatny przedmuch. Zaraz sie wezme za cos co podgrzeje karte i sie okaze ;p Edit- albo cos zepsulem albo sam nie wiem... 49 stopni w idle a w stresie wlazlo na 85...... chyba sprawdze wiatral Wiatrak wieje, wiec albo za duzo pasty (AS 5) albo niedokrecone chlodzenie. Dzisiaj juz nie mam czasu zeby sie w to bawic ale mam nadzieje ze wydajnosc accelero nie polegala na odslonietym bloczku na gpu :) Edit2 - faktycznie, zepsulem... okazalo sie, ze zle przykrecilem to cudo do grafiki. Trzeba uwazac i skrecac srubki powoli i po skosie.. ja tak nie zrobilem za pierwszym razem i w jednym miejscu podstawa accelero po prostu wisiala nad gpu! Teraz po dokreceniu mam 39-40 stopni w idle i 53 stopnie po godzinie tego szescianku z ati tools (nie wiem na ile to jest 'stres' dla tej karty ale nie mam na razie innej mozliwosci sprawdzenia obciazenia). Swoja droga, ati tools w viscie jakos nie chodzi :( Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez pbuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Właśnie dotarło do mnie Accelero S1 i zabieram się za montowanie + do tego Acutake 12cm :razz::) Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Shymeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 pasuje ktores accelero do 8600gt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 pasuje ktores accelero do 8600gt?Na opakowaniu mam napisane, że S1 rev. 2 pasuje na serie 8600, sprawdź na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 pasuje ktores accelero do 8600gt? S1 rev.2 oraz S2 pasuje (S2 sam mialem na 8600gt, sprawdzalo sie swietnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Szczesciem ja wyłapałem za 69pln. Takie pytanie podobno S1 rev.2 ma już oficjalnie wsparcie dla 8800gt czy to oznacza ze w zestawie będzie pełen komplet radiatorów na pamięci itd.? Czy po za wiatrakiem 120mm będę coś jeszcze musiał dokupywać, aby zapewnić sprawne chłodzenie mojej 8800gt? Radiatorki na sekcje zasilania, bo nie ma ich w komplecie (a IMHO powinny, skoro nowa rewizja wyszla z mysla o kartach na G92) - to dlugie cos jest do Ati i do 8800 sie nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A to dlugie cos nadaje sie na rewers karty? Bo jest tam kilka mocno grzejacych sie elementow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines82 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Właśnie się przyglądam jeszcze nie rozpakowanemu chłodzeniu Accelero S1 Rev.2, i tak się zastanawiam czemu w spisie kompatybilnych kart nie ma wymienionej serii 8800? Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Martines82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A to dlugie cos nadaje sie na rewers karty? Bo jest tam kilka mocno grzejacych sie elementow.Niespecjalnie, bo podstawa tego jest o polowe wezsza, niz finy (rozszerza sie ku gorze). Poza tym elementy na 8800GT sa rozrzucone, a nie w jednej linii. Moze po pocieciu cos by z tego bylo, ale IMHO na wszystkie grzejace sie elementy nie starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ello, Czy wiecie gdzie w Warszawie można kupić to chłodzenie (Accelero S1 rev2) za normalne pieniądze? Kolo z allegro AAC chyba sie wybiera na wakacje i szybko chce sie dorobić - 99zł !!! :angry: Czy już ktoś z Was montował to na 8800GTS - czy wszystko pasuje itd. Sprawdzałem na NewEgg.com i są same pozytywy :) ale dlaczego w tym kraju tylko jeden gość to sprzedaje robiąc sobie jaja z ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...