MaKaR Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 od pewnego czasu mój komputer chodzi jak by chciał a nie mógł chodzi mi jak bym miał 32 ramu ciagle sie zawiesza czesem nie wczytują mi sie sterowniki do grafiki myślełem że to może ram ale chyba nie 4 godziny sie testował memtestem może nie wiem czego to wina fromatowałem winzgroze już n razy i nie pomaga co sie dzieje :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 [gluteus maximus] tam pitolisz ja czekam na sensowne odpowiedzi ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 masz coś k u r w a do amd to żes przepłacił za pentiumka to nie znaczy ze lepszy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 masz coś k u r w a do amd to żes przepłacił za pentiumka to nie znaczy ze lepszy!! buehehe wlasnie na takich czekalem..... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł W. Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Może masz wirusa!. Taki mały skubaniec może skutecznie zminiejszyć wydajność kompa. Sprawdź jakimś skanerem on-line. Prosty test jak się NAV nie chce zainstalować poprawnie to na 100% Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;) a hdd jest wporzadku?! tzn nie masz zadnych badow or smth like that p.s. ArthJ gratuluje inteligentnej wypowiedzi :lol: :lol: :lol: bardzo pomogla koledze :wink: :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Takie objawy pojawiaja sie czesto gdy ma sie jakiegos wirusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mzoe cos z dysiorem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;) a hdd jest wporzadku?! tzn nie masz zadnych badow or smth like that p.s. ArthJ gratuluje inteligentnej wypowiedzi :lol: :lol: :lol: bardzo pomogla koledze :wink: :wink: :lol: nie ma sprawy...jakby cos Tobie tez chetnie pomoge ;) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A moze system zawalony roznymi badziewiami i sie powoli wywala. Kiedy byl zmieniany??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Kiedys mialem taka sytuacje na ABIT`ie BE6 ... Dawno.. Okazalo sie ze padl jeden kanal IDE, przepialem na drugi i chodzilo spoko... Ale w twoim przypadku watpie zeby to bylo to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;) Czemu wszyscy muszą być takimi rasistami! Czy zawsze każdy musi ubliżać każdemu? Poprostu ludzie odpowiadać na zadane pytanie, po co pisać od razu "tak to jest z tymi..." TO CZY TO JEST AMD CZY INTEL MOIM ZDANIEM NIE ROBI RÓŻNICY! CO TO MA DO RZECZY! Koleś pyta to należy mu odpowiedzieć jak sie wie o co chodzi! Sprawdź czy Ci sie dysk zbytnio nie przegrzewa, Barracuda IV lubi osiągać wysokie temperatury, ja miałem kiedyś 55*C i robiły mi sie już błędy na dysku, kumpel miał podobny problem ale jemu poszedł kontroler do dysku. Dużym prawdopodobieństwem jest też wirus, masz go może na drugiej partycji i po sformatowaniu on klonuje sie na C:, może się klonować cały czas i to powoduje Twoje spowolnienie systemu. Wejdź sobie na strone www.mks.com.pl tam masz darmowy skaner OnLine, on wykaże Ci czy masz wirusa, ale go nie usunie, ale przynajmniej wtedy będziesz już wiedział co jest grane! Życze powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 kurde wlasni. system sie w koncy zasmieca i chodzi wolno. wez jakies defragmentacje rob i wogule a najpeiej to format. co do restartow to moze byc wina twojej plyty, wiec wiesz ECS jest mocno niestabilny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;) Czemu wszyscy muszą być takimi rasistami! Czy zawsze każdy musi ubliżać każdemu? Poprostu ludzie odpowiadać na zadane pytanie, po co pisać od razu "tak to jest z tymi..." TO CZY TO JEST AMD CZY INTEL MOIM ZDANIEM NIE ROBI RÓŻNICY! CO TO MA DO RZECZY! Koleś pyta to należy mu odpowiedzieć jak sie wie o co chodzi! widze, ze nie wszyscy wiedza co oznacza buzka z przymrozonym okiem. wyjasniam - nalezy to traktowac jako zart a nie podniecac sie... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ArthJ chodzi, o to że tym żartem możesz obrażać innych! To są dla nich takie cacka jak dla Ciebie Intel, wątpie że chciałbyś żeby ktoś ubliżał kompowi, którego sam własnymi rękoma i za własne pieniądze złożył, nie obraź się ale ten żart był chyba nie na miejscu! ;) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ArthJ chodzi, o to że tym żartem możesz obrażać innych! To są dla nich takie cacka jak dla Ciebie Intel, wątpie że chciałbyś żeby ktoś ubliżał kompowi, którego sam własnymi rękoma i za własne pieniądze złożył, nie obraź się ale ten żart był chyba nie na miejscu! ;) Szacuneczek masz troszke racji, nie chcialem nikomu bron Boze sprawic przykrosci. a zart jak zart, faktycznie moze byl nie na miejscu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 NIe chodzi o to że nie na miejscu ale tutaj bardzo szybko możesz rozpętać wojne na tym punkcie, to nie pierwszy topic który siezaczynał od przypadkowych żartów a później musiał zostać zamknięty bo już takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o leciało że szkoda było to czytać. Lepiej poprostu nie poruszać newralgicznych tematów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ArthJ chodzi, o to że tym żartem możesz obrażać innych! To są dla nich takie cacka jak dla Ciebie Intel, wątpie że chciałbyś żeby ktoś ubliżał kompowi, którego sam własnymi rękoma i za własne pieniądze złożył, nie obraź się ale ten żart był chyba nie na miejscu! ;) Szacuneczek masz troszke racji, nie chcialem nikomu bron Boze sprawic przykrosci. a zart jak zart, faktycznie moze byl nie na miejscu. Pozdrawiam nikomu nic sie nie stalo tylko takie haselka sa raczej malo widziane na naszym forum o czym powinienes wiedziec sadzac po liczbie postow ktore masz (chyba ze nabiles je wlasnie w taki sposob ;) ;) :) ) Wiec mozesz dac milion buziek a i tak to zdanie bedzie znaczylo to samo i wywola znowu kolejna bezsensowana (moim zdaniem) wojne amd vs. intel peace brother :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 oka, temat zamkniety... pomozmy koledze. moze to faktycznie wirus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 format robiłem już kilka razy skaner online też musze zarzucić dysk doka żeby sprawdził dysk może to coś da !?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak to jest z tymi amd... ;)Co sie czepiasz AMD!!!!!! To najlepsze procki!!!!!!!! Robie z nich breloki 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 od pewnego czasu mój komputer chodzi jak by chciał a nie mógł chodzi mi jak bym miał 32 ramu (...)ja ile bym nie mial ramu to i tak musze go nosić, bo sam za cholere nigdzie nie pujdzie :P :D ;) moze to i dobrze, bo przynajmniej caly czas jest przy biorq ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...