Nexers Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Czy da się jakoś połączyć windowsa z dwóch płyt OEM-owych od notebooka Asusa....? Znajduje sięon na tzw. płytach Recovery. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Nexers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jak ja instaluje co jakis czas na asusie (jeszcze na athlonie xp mobile) to jedna plyta to windows a druga to stery. Moze nLite potrafilby do tej pierwszej dograc stery z drugiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexers Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Jak ja instaluje co jakis czas na asusie (jeszcze na athlonie xp mobile) to jedna plyta to windows a druga to stery. Moze nLite potrafilby do tej pierwszej dograc stery z drugiej? Ja mam 2 płyty recovery + płyta ze sterownikami. Próbowałem już tym programem i nie da się. Na tych płytach mam tylko tego typu pliki i foldery: POL_20_PER1 Folder: PQER Pliki: ASUS.PQI BOOTCAT BOOTIMG POL_20_PER2 Folder: PQER Pliki: ASUS.002 BOOTCAT BOOTIMG Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Nexers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a po prostu zgrac calosc na jedno dvd? obydwie recovery do glownego katalagu a stery do osobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexers Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 a po prostu zgrac calosc na jedno dvd? obydwie recovery do glownego katalagu a stery do osobnego? To chyba się nie uda :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Czy da się jakoś połączyć windowsa z dwóch płyt OEM-owych od notebooka Asusa....? Znajduje sięon na tzw. płytach Recovery. Napewno się da tylko trzeba wiedziec jakim programem zostaly zrobione obrazy ;) Obstawiam Powerquest i jeśli mam rację to następnym krokiem powinno być przeczytanie dokumentacji do programu :) pozdrawiam Edytowane 31 Grudnia 2006 przez contradanza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexers Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Fakt na płytach jest napisane Powerquest. Muszę poszukać tego programu i spróbować :banana: :wink2: :banana: Mam program, lecz nie bardzo kumam jak to zrobić :( Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Nexers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexers Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Oki wszystko kumam :) , lecz pojawił się nowy problem bo płytki mają hasło które jest potrzebne do łączenia. Da się coś z tym fantem zrobić...? P.S. Sorry ze post pod postem ale chciałem podbić..... :rolleyes: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Nexers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...