macin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) jak w temacie http://www.allegro.pl/item150832009_nowa_p..._lfp_tanio.html cpu+gpu+hdd+nb. Z tego co czytałem to jest ok tylko ta cena jakby niska czy coś. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 pompa bedzie dobra tylko czy sie oplaca ?? nie leprza byla by juz Coolriver Rev. 2 za polowe tej ceny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 pompa bedzie dobra tylko czy sie oplaca ?? nie leprza byla by juz Coolriver Rev. 2 za polowe tej ceny ?? Tak, ale czy będzie tak samo mocna(3W?) i bezgłośna(z opini wynika, że wibruje)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 bezgłośna(z opini wynika, że wibruje)? Który tak błuźni o mojej pompce :D Nie przesadzajmy , każda pompa wydaje jakieś tam drgania. Ta jest bezgłośna i w moim przyszłym WC zmieniam ją tylko dlatego , że nie uciągnie grzejnika ściennego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Cena bardzo w porządku, ja swoją też za tyle nabyłem, drogą kupna z rezsztą. Jest ZUPEŁNIE bezgłośna, bardzo mocna i mam nadzieję, że trwała :) Na twoim miescu , jeśli tylko możesz wydać na pomkę taką kasę i masz miejsce w budzie, to brałbym, zanim ktoś cię ubiegnie :). Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Diverse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 macin bierz ta pompe z allegro i sie nie zastanawiaj! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 No i pompka zawzięta... znaczy wzięta:) Po świętach montage!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jak tylko uda Ci sie odpowietrzyc uklad, nie bedziesz zalowal ani zlotowki wydanej na ta pompke :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jak tylko uda Ci sie odpowietrzyc uklad, nie bedziesz zalowal ani zlotowki wydanej na ta pompke :). Zmontuje na zewnątrz. Powytrząsam każdy element na wszystkie sposoby i cały dzień będzie łaziło off case:)) Po tych opiniach już nie żałuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 nie bedziesz zalowal :> nie ma lepszej (nie bic) ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...