Dr@GuN Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 witam , ostatnio u starego w robocie sprzedawali stary sprzęt to się pochamiłem na 1 sztukę , poszło za mniej jak 200zl powiem tylko , jedyny mankament to rozwalony dysk....nowy już zamówiłem....ale laptok jest mi potrzebny , mam pare dysków dość sporych które by wystarczyły , ale są to dyski 3,5 mają całkowicie inny interfejs , do laptoka dostałem stację dokującą , tam jest złącze do cd wielkości laptopowej XD i tu mam pytanie , chcę przerobić tak wejście żeby podpiąć moj dysk....potrzebne mi to jest dość szybko , więc wykozystam starą taśmę od hdd , mam 80 i 40 żył , zależy co potrzebne , może ktoś pomoże ?? tzn tak konkretnie to szukam schematu z złącze dellowskie dla cd na zwykłe pata XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/search.php?string=id...rch&order=p ;] i powinno styknac bo inaczej to bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...