Rider__WAWA Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 DOBRA, TO KTO Z WAWY CHETNY?? EWENTUALNMIE Z INNYCH MIAST? Ja pobiorę chętnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 reed ==> to ilu juz jest chetnych na dzialke ze slaska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 reed ==> to ilu juz jest chetnych na dzialke ze slaska? Nie wiem 8O Poszukuje 3 ludziuf z Chorzowa lub Katowic chetnych na to cudo. Prosze chetnych o pisanie na mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 tak jak mowilem- ja jestem chetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 btw: mam jeszcze jedno pytanko- jesli idzie juz o korozje- tzn jesli wystapi- to koroduje miedz czy aluminium? bo jesli sie (najczesciej) laczy miedziany blok i chlodnice z elementami alu to w przypadku korozji chlodnicy mozna ja niewielkim kosztem wymienic... jesli skoroduje miedziany blok to efekty moga byc znacznie bardziej oplakane a i blok sam w sobie jest drozszy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 btw: mam jeszcze jedno pytanko- jesli idzie juz o korozje- tzn jesli wystapi- to koroduje miedz czy aluminium? bo jesli sie (najczesciej) laczy miedziany blok i chlodnice z elementami alu to w przypadku korozji chlodnicy mozna ja niewielkim kosztem wymienic... jesli skoroduje miedziany blok to efekty moga byc znacznie bardziej oplakane a i blok sam w sobie jest drozszy .... eeee, zalezy jaki blok i chlodnica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ale co w takim przypadku (zalozmy miedziany blok i alu chlodnica) zrobi siku predzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ale co w takim przypadku (zalozmy miedziany blok i alu chlodnica) zrobi siku predzej? patrz na tytul tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 przeciez zaznaczylem ze btw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Nie no szok 8O Zobaczcie to : Waterdos SIM 28 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Nie no szok 8O Zobaczcie to : Waterdos SIM 28 Pozdrawiam O w morde 8O 8O 8O No qrde luxus w zasadzie 8) Ciekawe czy lepsze od COPAL-u ? 8O Update : Hmmm........... to cpc sprzedaje, ciekawe czy to nie jakis walek, dziwnie tanio :? 8O Jezeli to jest takiej jakosci jak reszta to .................... no thx , wole sprawdzone i z pewnej firmy, mimo ze drozej. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wyglada jak wd40... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 tego jest 15ml, wiec w sumie cena zblizona... moze lepiej szarpnac sie na tego litra copalu w pare osob... wyjdzie podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Producentem jest ponoc Wather & W. Ciekawe jak to dziala. Ktos chetny do testow? Moze ten srodek mozna kupic normalnie,nie koniecznie w cpc? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Co tak wszyscy na ten temat zamilkli,co z tym srodkiem. Moze to jest faktycznie jakis fajny bajer i nas uratuje przed korozja itp. ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A moze w jakims zwyklym sklepie hydraulicznym czy jakims takim bedzie taki srodek? Albo w obi czy praktikerze lub castoramie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Przelece sie po markietach i dam znac , tego z cpc na wszelki wypadek nie bede kupowal. Moze uda mi sie dorwac COPAL-a gdzies to odpadna koszty wysylki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Spytaj o tego Waterdod'a. I zobacz jak cos jakie ma dokladnie wlasciwosci,bo z Krzysiem roznie to bywa :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Już zamówiłem ten płyn z CPC :) Jak dojdzie to napiszę co nieco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Widze,ze temat zostal zapomniany,wiec wracam do niego. Fumfel co z tym plynem od Krzysia? Piszcie co wiecie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 heh.Kupiłem.Dolałem.Czekam :) .Co mam napisać?Płyn ma kolor taki brązowy (zresztą tak jak na obrazku) .Jak by troszkę gęstrzy od wody ale nie dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 heh.Kupiłem.Dolałem.Czekam :) .Co mam napisać?Płyn ma kolor taki brązowy (zresztą tak jak na obrazku) .Jak by troszkę gęstrzy od wody ale nie dużo. No i co z tym płynem :?::?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Witam, sprawa jakoś widzę przyschła,a szkoda. Szukam ludzi głównie z płd. Polski, którzy chcieli by kupić FRENOX COPAL. Ewentulanie myślę że z całego kraju nawet, chyba nie jest problemem poslać to paczką? Na razie chętni to Adam Duży Reed Czekam na odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A po ile bysmy sie na to zrzucali i ile by tego bylo na glowe? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Hawk co mam napisać?Normalnie sobie krąży w moim ukłądzie z wodą destylowaną i petrygo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 A po ile bysmy sie na to zrzucali i ile by tego bylo na glowe? To zalezy ile bedzie osob. Postaram sie zrobic jutro-pojutrze rozeznanie w Castoramie czy to maja i po ile. Mysle ze dla 4-5 osob juz jest sens kupowac - wyjdzie ponizej 20 zl + ew. wysylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A po ile bysmy sie na to zrzucali i ile by tego bylo na glowe? To zalezy ile bedzie osob. Postaram sie zrobic jutro-pojutrze rozeznanie w Castoramie czy to maja i po ile. Mysle ze dla 4-5 osob juz jest sens kupowac - wyjdzie ponizej 20 zl + ew. wysylka. Wystraczy 4 osoby, najlepiej bez wysylki, bo wtedy cena rosnie a klientow ubywa. Przeciez ponizej 20 zl bedziemy miec preparatu na 15 l wody, to chyba oplacalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ciekawy link : http://overclockers.com/tips1041/ Pytanie do chemikow : gdzie umiescic ta anode ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Miałem 4 z chemii w 3 klasie :) .Jak bym kumał oco chodzi na tej stronie to bym chyba dał rade Ci pomóc reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Te środki, to normalne inhibitory stosowane w układach CO Pomysł z zastosowaniem tego do WC jest ok. :) Pomysł z elektodą statną też jest spoko. reed tę elektrodę to trzeba w wodzie zanużyć :) A co do spokojnego snu. Najbespieczniej jest stosować wodę destylowaną. iloś jonów w niej zaqwarta jest pomijalna, w związku z tym ją najbespieczniej jest stosować. :arrow: Woda destylowana ma jeszcze jedną zaletę - podczas wycieku nie niszczy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...