reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Te środki, to normalne inhibitory stosowane w układach CO Pomysł z zastosowaniem tego do WC jest ok. :) Pomysł z elektodą statną też jest spoko. reed tę elektrodę to trzeba w wodzie zanużyć :) A co do spokojnego snu. Najbespieczniej jest stosować wodę destylowaną. iloś jonów w niej zaqwarta jest pomijalna, w związku z tym ją najbespieczniej jest stosować. :arrow: Woda destylowana ma jeszcze jedną zaletę - podczas wycieku nie niszczy :!: racja amoniak, destylowana jest OK, tylko taka stosuje 8) ale ................. po jakims czasie , nie jest ona tak czysta jak na pocatku. Inhibitory tez sa OK, ale moze da sie taniej, dlatego wlasnie zainteresowal mnie ten art, czyli powiadasz wystarczy kawalek blachy magnezowej zanuzyc w zbiorniku i tyle ? No to lux w sumie 8) I zapodac jeszcze likolu, jak tam radza :) i mozna olac efekt ogniwa i nie wymieniac chlodnicy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Tak ale glikol nie ma takiej pojemności cieplnej jaj woda :( Po za tym glikol nie jest obojętny :? jest to alkohol ....H ....| H-C-O-H ....| H-C-O-H ....| ....H i jakoś reaguje z miedzią i bardziej reaktywnym aluminium i jeszcze jedno Przy powodzi może byś problem z reanimacją Komputra :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Witam, obiecalem ze sprawdze w Castoramie Fernox Copal - co prawda dopiero dzis ale bylem. I tak: 1L cena 75 zl, zwie sie fernox copal - po opisie to to o co nam chodzi - zapobiega korozji w inst. cu/alu. Potrzeba tylko chetnych - moge kupic, ale min 3 osoby musze sie zadeklarowac, na powaznie. I to ze Slaska najlepiej. Czekam na odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja sie deklaruje :> katowice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja rowniez , jak juz pisalem. na jeszcze 1 , 2 osoby.Czekamy Czyzby nikt wiecej nie chial tego specyfika :?: Jak zwykle, wszystko konczy sie na gadaniu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja rowniez , jak juz pisalem. na jeszcze 1 , 2 osoby.Czekamy Czyzby nikt wiecej nie chial tego specyfika :?: Jak zwykle, wszystko konczy sie na gadaniu :? Jaki byłby kosz tego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 75zl/l.osob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja rowniez , jak juz pisalem. na jeszcze 1 , 2 osoby.Czekamy Czyzby nikt wiecej nie chial tego specyfika :?: Jak zwykle, wszystko konczy sie na gadaniu :? Jaki byłby kosz tego ?? 18 zl jezeli sie zdecydujez, bylbys czwarty, a tylu wystarczy w zupelnosci. Specyfiku wystarczy ci na 15 litrow wody (czasem w koncu trzeba ja wymienic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja rowniez , jak juz pisalem. na jeszcze 1 , 2 osoby.Czekamy Czyzby nikt wiecej nie chial tego specyfika :?: Jak zwykle, wszystko konczy sie na gadaniu :? Jaki byłby kosz tego ?? 18 zl jezeli sie zdecydujez, bylbys czwarty, a tylu wystarczy w zupelnosci. Specyfiku wystarczy ci na 15 litrow wody (czasem w koncu trzeba ja wymienic) Niestety nie zdążyłem miał już 3-ch gości ale jak ktoś jeszcze będzie cosik takiego załatwiał to ja siem pisze. Reed a ty nie kupujesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja juz kupilem i plywa mi w ukladzie :) Za dlugo sie zastanawiales, zamiast machanc na priv :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Niestety nie zdążyłem miał już 3-ch gości ale jak ktoś jeszcze będzie cosik takiego załatwiał to ja siem pisze. Sorka ze tak wyszlo ale ciut za pozno sie odezwales i lenistwo moje przewazylo ;-) No offence. Reed a ty nie kupujesz Dzis wlasnie odebral swoja "dole" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Niestety nie zdążyłem miał już 3-ch gości ale jak ktoś jeszcze będzie cosik takiego załatwiał to ja siem pisze. Sorka ze tak wyszlo ale ciut za pozno sie odezwales i lenistwo moje przewazylo ;-) No offence. Reed a ty nie kupujesz Dzis wlasnie odebral swoja "dole" :) LIFE :P:P 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 pozostal ci waterdos .. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 pozostal ci waterdos .. :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: przeżyłbym to tylko że pan K. wysyła teraz tylko poczteksem czy jakoś tak i za samą przesyłke bierze 13PLN a SIM28 kosztuje cosik koło 10 tak więc siem nie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja juz kupilem i plywa mi w ukladzie :) Za dlugo sie zastanawiales, zamiast machanc na priv :? a Ty co tak szybko uciekles spod imaxa? widzialem juz tylko zolta felicie i kurz, niezdazylem nawet wymienic doswiadczen :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja juz kupilem i plywa mi w ukladzie :) Za dlugo sie zastanawiales, zamiast machanc na priv :? a Ty co tak szybko uciekles spod imaxa? widzialem juz tylko zolta felicie i kurz, niezdazylem nawet wymienic doswiadczen :> No jakos tak wyszlo, jechalem do SPATa po 8RDA+ i nie moglem sie juz doczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a Ty co tak szybko uciekles spod imaxa? widzialem juz tylko zolta felicie i kurz, niezdazylem nawet wymienic doswiadczen :> Hi hi nie obrazaj Go ;) on ma Fabie :) Felicia to bylem Ja. A Ty tez szybko znikales :) Zreszta zaczynalo padac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...