ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ja tam jestem ciekaw co mysz ma w srodku, ale fotków brak ...... Pronciem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jeszcze jakbys byl taki mily i powiedzial ile ma dno w najcienszym miejscu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 jeszcze jakbys byl taki mily i powiedzial ile ma dno w najcienszym miejscu... ;) w moim czy w jego? jak w jego to nie wiem bo nie mam, a swjego nie podam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Mysza alu Edytowane 21 Grudnia 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) w moim czy w jego? jak w jego to nie wiem bo nie mam, a swjego nie podam ;) w jakim kolwiek ;) jestem poprostu ciekaw jak grube spody sie zostawia w solidach. Edytowane 21 Grudnia 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 w jakim kolwiek ;) jestem poprostu ciekaw jak grupe spody sie zostawia w solidach. moje na pewno nie sa grupe :P moja grubosc dna jest x razy wieksza od tych co sie robilo w polsce i 2 razy mniejsza jak maja niektorzy na xs :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 moje na pewno nie sa grupe :P moja grubosc dna jest x razy wieksza od tych co sie robilo w polsce i 2 razy mniejsza jak maja niektorzy na xs :P powiedzialbys ile msz tam tej miedzi a nie w zgadywanki sie bawisz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Kszonek, jeszcze ktoś od niego skopiuje i co to będzie? Trzeba mieć wyłączność na miedz w Polsce no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Kszonek, jeszcze ktoś od niego skopiuje i co to będzie? Trzeba mieć wyłączność na miedz w Polsce no nie? chcesz cos zrobic, zrob to sam! albo kup odemnie :wink: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja tam obstawiam, że spód ma ze 3-4cm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 chcesz cos zrobic, zrob to sam! albo kup odemnie :wink:Myslalem ze nie masz juz wolnych spodow? Kontenery Mouse'a wcale nie byly moim zdaniem jakims wypasem, znacznie lepiej prezenruja sie nowe kingpin'a, a biorac uwage takze cene to Gorrillpot byl znacznie tanszy od myszowych rurek. @Luke Nie widzialem jeszcze kontenera ktory mialby 4cm podstawe generalnie 3 cm powinny styknac kazdemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 chcesz cos zrobic, zrob to sam! albo kup odemnie :wink: Nie dzięki, rury mnie nie kręcą ;) PS Ryba, mysz... same przysmaki kocurów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Pierwszy post zostal uaktualniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ładny stuff! Podoba mie się. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 pimp my solid ;D wyglądają fajnie :) cena pewnie też fajna za takie zabawki będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 pimp my solid ;D wyglądają fajnie :) cena pewnie też fajna za takie zabawki będzie. Ceny nie bede podawal bo jest ciut przesadzona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Za bardzo sie blyszczy.... ;) ile wazyla miedz przed obrabianiem? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Za bardzo sie blyszczy.... ;) ile wazyla miedz przed obrabianiem? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie, powie, nie powie.... :D Znaj moje dobre serce :D Oba kawalki wazyly przed obrobka 3.15, a jedna sztuka po obrobieniu 0.425 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Pierwszy post zostal uaktualniony.Widze ze rure juz masz :D, wiec spawac mozesz :D, a GPU jak GPU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Widze ze rure juz masz :D, wiec spawac mozesz :D, a GPU jak GPU :D jak mi ktos kupi rure to pospawam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 w gpu chyba bolec jest tam gdzie nie powinien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 w gpu chyba bolec jest tam gdzie nie powinien :D ale tak latwiej zrobic....... zreszta wazne ze ma mase, a nie gdzie bolec jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wiem, jednak wtedy traci on kompletnie sens imho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Będzie jakaś "wesja" na sprzedaż ? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Będzie jakaś "wesja" na sprzedaż ? :mrgreen: hmm, kontenerek na CPU wchodzi w gre. Mysle ze cena 350 zl za calosc jest w miare przyzwoita. Ale tylko dla chetnych, towar na zamowienie i platne z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 hmm, kontenerek na CPU wchodzi w gre. Mysle ze cena 350 zl za calosc jest w miare przyzwoita. Ale tylko dla chetnych, towar na zamowienie i platne z gory. A sam spód :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A sam spód :) ? musialbym to przemyslec, ale mysle ze ok. 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 musialbym to przemyslec, ale mysle ze ok. 200 gdzie Ci to toczą? w labolatorium NASA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 gdzie Ci to toczą? w labolatorium NASA? nie pytaj, bo odpowiedz i tak jest tajne przez poufne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Fajny kontenerek BTW: Ryba - czy foty i inne dane kontenerka są jeszcze jawne dla zwykłych niewtajemniczonych userow? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...