Gość Damikor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Bardzo ladnie wyszlo ;) Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Damikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jutro paczka bedzie wyslana, ale na litosc boska [ciach!]a... nie dziwie sie Lancowi i sextorowi ze nie chca z toba krecic. Ostatni raz robie interesy z dzieciakami!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) ładny kontener rybuś :rolleyes: Jutro paczka bedzie wyslana, ale na litosc boska [ciach!]a... nie dziwie sie Lancowi i sextorowi ze nie chca z toba krecic. Ostatni raz robie interesy z dzieciakami!. :lol: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jutro paczka bedzie wyslana, ale na litosc boska [ciach!]a... nie dziwie sie Lancowi i sextorowi ze nie chca z toba krecic. Ostatni raz robie interesy z dzieciakami!. Amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Amen Bóg zapłac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ryba a ile trwa zbudowanie takiego kontenera ? (jak dla Damikora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ryba a ile trwa zbudowanie takiego kontenera ? (jak dla Damikora) On mial szybko, bo mialem wszystko pod reka. Jak chcesz sie dogadac co do zakupu, to podbij do mnie na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jutro paczka bedzie wyslana, ale na litosc boska [ciach!]a... nie dziwie sie Lancowi i sextorowi ze nie chca z toba krecic. Ostatni raz robie interesy z dzieciakami!. Ty jak miales 11lat to sie nie podniecales przed swietami czy urodzinami jak nowa zabawke miales dostac ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ty jak miales 11lat to sie nie podniecales przed swietami czy urodzinami jak nowa zabawke miales dostac ;) ? Jak juz to cieszylem sie, ale nie gnebilem/zanudzalem tym sprzedawcy owej zabawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 No i secik dla forumowego lorda dziewic ;] Wiecej fajnych fotek pokaze jak wypucuje swoja sztuke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Wiem jak go nazwe - Fat Albert :lol: Edytowane 5 Lutego 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 >tu powinno być pare fotek< Wiem jak go nazwe - Fat Albert :lol: :lol: eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Gruuuubas :D : Grubas w ubranku :) : btw na jednym zdjeciu jest blad ;) Edytowane 12 Lutego 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) btw kto zauwazyl blad na ktoryms zdjeciu icon_razz.gif ? podłoga nie jest różowa, zapinka jest biała a czarna mniej zbiera szronu :lol: mierzyłeś od 1cm.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie wiem :lol: Edytowane 12 Lutego 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=178821 Moj pierwszy semi-solid w akcji. Z MaSellem duzo MHz z kazdego procka wyciagnelismy z nim na LN2, ale widac ze na DI tez daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=178821 Moj pierwszy semi-solid w akcji. Z MaSellem duzo MHz z kazdego procka wyciagnelismy z nim na LN2, ale widac ze na DI tez daje rade :) eeeeeeeeeeee [gluteus maximus] :lol: dobry proc i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nowy projekt, niedlugo bedzie zrobiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jednym słowem- świetna robota! :) Wkrótce zobaczymy, co potrafi naprawdę :blurp: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Kiedy bedziesz benchyl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wkrótce zobaczymy, co potrafi naprawdę :blurp: :PMoj potrafi bardzo duzo, ostatnio sluzy do wrzucania niedopalonych zapalek lub wazon na kwiatki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Kiedy bedziesz benchyl?Termin najbardziej prawdopodobny to 22-23 kwiecień :wink: Zastanawiam się-czy DI czy LN2{ LN2 mam za darmo, culmen z 25l LN2 mieszka niedaleko :razz: } ale do LN2 nie mam odpowiedniego termometru :unsure: tj. mam ale tylko taki "miernikowy". Moj potrafi bardzo duzo, ostatnio sluzy do wrzucania niedopalonych zapalek lub wazon na kwiatki :lol2: B-) Nie wiem, nie próbowałem :lol: Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez pablopawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Termin najbardziej prawdopodobny to 22-23 kwiecień :wink: Zastanawiam się-czy DI czy LN2{ LN2 mam za darmo, culmen z 25l LN2 mieszka niedaleko :razz: } ale do LN2 nie mam odpowiedniego termometru :unsure: tj. mam ale tylko taki "miernikowy". B-) Nie próbowałem :lol: Zobacz najpierw z DI co i jak, potem kup termometr i z ln2 zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 backplate strugany ręcznie ? :lol2: :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) No to takie fotki z zabaw z ciekłym azotem: Kontener jak to culmen powiedział "zajebisty". W sumie: 2 PiFast w Polsce, 3 16M w Polsce, 2 32M w Polsce, 3 Aquamark także w Polsce ^_^ i 81K w 3dMark01. Edit: jak sie okazało miejsca nizej w SPI i PiFast, ryba mi na gg podbił z taką wiadomością, Edytowane 13 Maja 2008 przez pablopawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 konkretne screeny pokazcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Ja mam cos ladniejszego do pokazania :D Wiecej tutej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 konkretne screeny pokazcie http://img167.imageshack.us/my.php?image=aq277pb1.jpg http://img399.imageshack.us/my.php?image=dsc00110xn1.jpg http://img111.imageshack.us/my.php?image=32mxe9.jpg http://www.hwbot.org/signature.img?iid=114564 prosz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 http://img167.imageshack.us/my.php?image=aq277pb1.jpg http://img399.imageshack.us/my.php?image=dsc00110xn1.jpg http://img111.imageshack.us/my.php?image=32mxe9.jpg http://www.hwbot.org/signature.img?iid=114564 prosz... ehh zatęskniłem za moim SS :D ... a wsumie to i za czymś mocnieszym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Nowe zabawki. Juz dawno zrobione, ale jakos nie bylo czasu zeby je pokazac tutej. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "asd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Piekne foty, zresztą potek tez niczego sobie ;) Zwazywszy na ilosc miedzi z jakiej to jest wykonane, to cena raczej zaporowa bedze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...