ryba Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 wieczorem tutaj pojawia sie fotki gotowych kontenerow na gpu, moze tez zaloze je na 88gtx i wsadze w mobacza to sie obada jak to wyglada :D ide dalej spawac, a latwo nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Tak jak mowilem nowe zdjecia: spod, po spawaniu i po szlifowaniu z blacha, jutro moze bedzie juz wypucowany ladnie i spr jak pasuje na 88gtx Edytowane 20 Lutego 2011 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wyczyść albo zaizoluj, bo fee wygląda ;) wiem wiem to ma działać [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wyczyść albo zaizoluj, bo fee wygląda ;) wiem wiem to ma działać [; all bedzie na elO macik wypolerowane :] no i ladna izolka tez ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 spawałeś w osłonie :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 spawałeś w osłonie :D ? z majonezem czy bez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Zalezy jak lubisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Pokaż mistrzu środek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Pokaż mistrzu środek ;] pokaz swoje kontenery <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) pokaz swoje kontenery <_<to temat o twoich więc ty pokazuj ale juz :lol: Edytowane 1 Lutego 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Pospawany ;) Twoja kolej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 troche kwasku i bedzie ladnie, ale ktos tutaj nie zrozumial mojego posta. To tak jakbym podjechal malexem do twojej hani ktora masz zamiar kupic i bym tobie zarzucil ze jestes ciach!owy, bo masz brudny spod, a ja mam wypolerowany ledwo co.... i tak [ciach!]a ta miedz zasniedzieje w srodku to raz, a dwa nikt tam nie zaglada. Chyba ze lubicie sie onanizowac kontenerami to prosze bardzo i spawajcie sobie oslonie, mnie to jakos tam nie jara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie o to chodzi...jesteś troszke wyczulony, poprosiłem tylko żebyś dał fotke środka, a sie burzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) nie o to chodzi...jesteś troszke wyczulony, poprosiłem tylko żebyś dał fotke środka, a sie burzysz. pokaze fotke -> beda krzyki ze sa tlenki -> pretensje ze nie spawam w oslonie -> 2 strony krzykow -> moj podsumowujacy posty od pkt.1 przeszedlem odrazu do ostatniego, bo mnie poprostu to strzyka co jest w srodku. Edytowane 1 Lutego 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Sie przejmujesz, oni od Ciebie kontenera ryba nie wezma :D, ale Twoi klienci na pewno by sie ucieszyli gdybys spawal w oslonie :P BTW: Kvanfield ma wpierdziel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 z majonezem czy bez :D Pokaż mistrzu środek ;] pokaz swoje kontenery <_< to temat o twoich więc ty pokazuj ale juz :lol: troche kwasku i bedzie ladnie, ale ktos tutaj nie zrozumial mojego posta. To tak jakbym podjechal malexem do twojej hani ktora masz zamiar kupic i bym tobie zarzucil ze jestes ciach!owy, bo masz brudny spod, a ja mam wypolerowany ledwo co.... i tak [ciach!]a ta miedz zasniedzieje w srodku to raz, a dwa nikt tam nie zaglada. Chyba ze lubicie sie onanizowac kontenerami to prosze bardzo i spawajcie sobie oslonie, mnie to jakos tam nie jara. nie o to chodzi...jesteś troszke wyczulony, poprosiłem tylko żebyś dał fotke środka, a sie burzysz. popcorn poprosze :legal: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 popcorn poprosze :legal: :ploom: z sola czy bez bo nie wiem jak wyslac :lol2: Dobra koniec OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Uzupelnione wszystkie rodzaje kontenerow, mam nadzieje ze w niedlugim czasie pojawia sie jakies nowe :) Komentowac, ale jak cos sie nie spodoba, to mozna zalatwic natychmiastowego banana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 takie se :lol: poka fotke calego cpu semi solida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Semi solid rev.2 ;] Jak wroce do domu zrobie lepsze fotki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 dla mnie to rev1.1 a nie 2.0 czym to sie rozni od rev1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 dla mnie to rev1.1 a nie 2.0 czym to sie rozni od rev1 - projekt - sposob wykonania ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 - projekt - sposob wykonania ;p :lol2: konkrety panie widze tylko dodane schodki i chyba wyższy słupek na srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 konkrety panie logo ryby na center polu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zestaw dla dejmiego: I wez nie placz, jutro bedzie wyslany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jakieś parametry może podasz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 -rura 54mm -miedz -spod 5-25mm :P -zapinka z pcv -izolacja z armaflexu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jakieś parametry może podasz? ;] A ile placisz za taka informacje?;] MaSell... no prawie zgadles wszystko, ale nie do konca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 przecie specjalnie tak, zeby nikt nie mial twoich tajnych projektow rodem z nasa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 przecie specjalnie tak, zeby nikt nie mial twoich tajnych projektow rodem z nasa [; Nie tyle co tajne, ale nie lubie jak ktos potem robi/chce robic identyczne rzeczy jak ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...