Skocz do zawartości
ryba

Kontenery - Zwykle Oraz Semi-solidy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak mowilem nowe zdjecia: spod, po spawaniu i po szlifowaniu z blacha, jutro moze bedzie juz wypucowany ladnie i spr jak pasuje na 88gtx

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche kwasku i bedzie ladnie, ale ktos tutaj nie zrozumial mojego posta. To tak jakbym podjechal malexem do twojej hani ktora masz zamiar kupic i bym tobie zarzucil ze jestes ciach!owy, bo masz brudny spod, a ja mam wypolerowany ledwo co.... i tak [ciach!]a ta miedz zasniedzieje w srodku to raz, a dwa nikt tam nie zaglada. Chyba ze lubicie sie onanizowac kontenerami to prosze bardzo i spawajcie sobie oslonie, mnie to jakos tam nie jara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LukeXE napisał(a):

nie o to chodzi...jesteś troszke wyczulony, poprosiłem tylko żebyś dał fotke środka, a sie burzysz.

pokaze fotke -> beda krzyki ze sa tlenki -> pretensje ze nie spawam w oslonie -> 2 strony krzykow -> moj podsumowujacy posty

od pkt.1 przeszedlem odrazu do ostatniego, bo mnie poprostu to strzyka co jest w srodku.

Edytowane przez ryba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ryba napisał(a):

z majonezem czy bez :D

LukeXE napisał(a):

Pokaż mistrzu środek ;]

ryba napisał(a):

pokaz swoje kontenery <_<

Maniakalny napisał(a):

to temat o twoich więc ty pokazuj

ale juz :lol:

ryba napisał(a):

troche kwasku i bedzie ladnie, ale ktos tutaj nie zrozumial mojego posta. To tak jakbym podjechal malexem do twojej hani ktora masz zamiar kupic i bym tobie zarzucil ze jestes ciach!owy, bo masz brudny spod, a ja mam wypolerowany ledwo co.... i tak [ciach!]a ta miedz zasniedzieje w srodku to raz, a dwa nikt tam nie zaglada. Chyba ze lubicie sie onanizowac kontenerami to prosze bardzo i spawajcie sobie oslonie, mnie to jakos tam nie jara.

LukeXE napisał(a):

nie o to chodzi...jesteś troszke wyczulony, poprosiłem tylko żebyś dał fotke środka, a sie burzysz.

popcorn poprosze :legal: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi