shadowxxz96 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam. Wygrałem klawiaturę i myszke bezprzewodową benq x530. Myszka chodzi spoko, ale klawiatura na akumulatorkach lub bateriach alkaicznych działa ok. 2.5 doby bez przerwy i akumulatorki, baterie rozładowane. Dodam że baterie były alkaiczne, a akumulatorki 2500mAh. Czy tak krótki czas pracy jest normalny, czy klawiatura jest zjechana? :unsure: Proszę o wyjaśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam. Wygrałem klawiaturę i myszke bezprzewodową benq x530. Myszka chodzi spoko, ale klawiatura na akumulatorkach lub bateriach alkaicznych działa ok. 2.5 doby bez przerwy i akumulatorki, baterie rozładowane. Dodam że baterie były alkaiczne, a akumulatorki 2500mAh. Czy tak krótki czas pracy jest normalny, czy klawiatura jest zjechana? :unsure: Proszę o wyjaśnienie. Wyjasnienia Ci nie dam, mogę zaoferować jedynie porównanie, zanim pojawi się jakiś spec. Sprzęt A4 więc niezbyt wysokiej klasy. Mysz RF 315 czas działania jeden do dwóch dni (na akumulatorach AAA 1500 mAh) Klawiatura X'Comfort RF czas działania jeden miesiąc lub nawet więcej na akumulatorach AA 1600 mAh (pojemniejszych nie wkładałem, bo przy takim czasie działanie nie widzę potrzeby). Rozumiem, że awarię zasilania, czy baterii ew. akumulatów uważasz za wykluczoną? Jedyne co na gorąco przychodzi mi do głowy to jakieś niefortunne (przeszkoda zakłócająca lub częściowo ekranująca) lub zbyt odległe położenie klawiatury od odbiornika. Generalnie dziwne, ale może to uroki tego modelu? A jak z zasięgiem działania? Moja ww. wymieniona ma mieć zasięg 2m, działa równie dobrze z 5m, tyle, że z 5m to ja nie bardzo widzę wpisywane treści na ekranie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowxxz96 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zasięg ok. 5m, normalnie jest oddalona od odbiornika o ok 30cm. Więc widocznie ten egzemplarz jest zepsuty. Chciałem ją sprzedać, ale teraz pójdzie na półke, gdzie obrośnie kurzem. Dobrze że chociaż myszka daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...