iveldion Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tak pokrótce: mam projekt do szkoły na temat sporzadzania sieci, zrobiłem projekt, licząc na 6 bloków i 5 komputerów w każdym z nich czyli około 30 użytkowników, każdemu chciałbym zapewnić minimum 512 kb/s po przystępnej cenie, mam dobre warunki co do tego [ ponieważ mój blok jest na górce, dzięki czemu odbiorniki bedą widzieć się z łatwością] nie wiem skąd wziąć internet około 12 mb/s [ po przystepnej cenie, ] wogóle zabardzo tych sieci nie rozumiem, ale pomoglibyście mi już bardzo mówię tu o 12 mb/s poniewaz chciałbym potem moją działalność rozszerzyć do 8-10 bloków co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) po co az 12M 6 wystarczy jak nie 4 lub nawet 3 gts polpak czyli tpsa crowley na pomorzu nask chyba teraz tez daje lacza Edytowane 19 Grudnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...