Skocz do zawartości
romek

[artykuł]: Poznań Game Arena 2006 - Krótka Relacja

Rekomendowane odpowiedzi

W dniach 25 -26 listopada 2006 roku w hali Międzynarodowych Targów Poznańskich odbyła się największa impreza gamingowa w Polsce. Organizatorzy zapewnili wiele turniejów i atrakcji nie tylko dla samych graczy, ale także dla ludzi chcących zobaczyć na własne oczy najlepszych graczy z naszego kraju w akcji. Zapraszam do krótkiej relacji z przebiegu tej imprezy.

Dołączona grafika

Pełna treść artykułu pod tym linkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie uwagi - czemu art jest na stronie miesiac po imprezie?

A druga "nie odmówił sobie przyjemności uwiecznienia się ze mną na fotografii" - przepraszam, ale to brzmi jakby to ryba byl tam glowna postacia :blink:

to byl taki maly zarcik z mojej strony wobec osoby Cyca ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila chwila czytają to dzieci ;)

A co do targów to miło było Was znów zobaczyć no i kilka ciekawych osób poznać, pozdrowienia dla przybyłych ;)

Co do hostess to były bardzo miłe, panie z HeadShot TV nieźle mnie namawiały do zrobienia bardzo hmm ciekawych zdjęć...

Co do innych hostess to muszę tu palmę pierwszeństwa dać Grzesiowi N. z portalu dlastudenta.pl on był niemożliwy w podrywaniu ich ;)

Relacja spóźniona ponieważ Marcin miał dużo spraw zaraz po imprezie (wiem zły naczelny) i dopiero teraz znalazł czas na napisanie krótkiej relacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Relacja spóźniona ponieważ Marcin miał dużo spraw zaraz po imprezie (wiem zły naczelny) i dopiero teraz znalazł czas na napisanie krótkiej relacji.

Glowny problem byl problem z netam, ale trudno, 3 tygodnie po to lepiej jak wcale :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna relka, rybie bledy wytknalem juz na GyGy :D

BTW: Gdzie zdjecia z afterparry ?? :wink:

Afterparty to wogole sie nie nadaje do pokazywania :] entu, sory, nigdy wiecej nie napisze twojego nicka z duzej litery, chyba ze bede pijany :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Afterparty to wogole sie nie nadaje do pokazywania :] entu, sory, nigdy wiecej nie napisze twojego nicka z duzej litery, chyba ze bede pijany :rolleyes:

No ja mysle :D, szkoda ze ja w niedziele rano nie mialem aparatu, wtedy to dopiero bylby material nie do pokazywania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedział ten co ledwo żył. Ja tam nie wnikam co wyprawialiście z koszulkami u ciebie ent ale słuchy mnie doszły ;)

Chłopaki po wspólnej imprezie w znanym pubie Poznańskim (z reklamy Warki) ledwo wracali do domu. Może i dobrze, że nie robiłem Wam zdjęć z rana bo byliście zmęczeni.

PS. ent pubik z wygodnymi sofami był ok, miło i przytulnie no i złoty trunek tani, kolejny raz na mój przyjazd tam idziem pogadać, byle bym miał więcej czasu niż ostatnio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwila chwila czytają to dzieci ;)

A co do targów to miło było Was znów zobaczyć no i kilka ciekawych osób poznać, pozdrowienia dla przybyłych ;)

Co do hostess to były bardzo miłe, panie z HeadShot TV nieźle mnie namawiały do zrobienia bardzo hmm ciekawych zdjęć...

Co do innych hostess to muszę tu palmę pierwszeństwa dać Grzesiowi N. z portalu dlastudenta.pl on był niemożliwy w podrywaniu ich ;)

Takze jestem zadowolony ze poznalem troche osob z PurePC. Szkoda tylko romku że Ciebie nie udalo mi sie spotkac, napewno zobaczymy sie za rok ;)

Fajna relka, rybie bledy wytknalem juz na GyGy :D

BTW: Gdzie zdjecia z afterparry ?? :wink:

:lol:

Chyba PurePC dostało by odznakę Złotej Gorzały :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedział ten co ledwo żył. Ja tam nie wnikam co wyprawialiście z koszulkami u ciebie ent ale słuchy mnie doszły ;)

Chłopaki po wspólnej imprezie w znanym pubie Poznańskim (z reklamy Warki) ledwo wracali do domu. Może i dobrze, że nie robiłem Wam zdjęć z rana bo byliście zmęczeni.

PS. ent pubik z wygodnymi sofami był ok, miło i przytulnie no i złoty trunek tani, kolejny raz na mój przyjazd tam idziem pogadać, byle bym miał więcej czasu niż ostatnio.

Czekam na odwiedziny :D

A tak BTW to po AfterParty moze w 100% nie dzialalem, ale to rybek sie mnie rano pytal jak do mnie dotarlismy i szukal koszulki :D Poza tym dzieki rybce na drugi dzien mialem przyjemnosc pocwiczyc bieganie na czas ze 100 kilowym obciazeniem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi