Mane Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam! Co kilka minut mysz MX518 traci zasilanie, gaśnie dioda, szczególnie w grach jest to denerwujące, czyżby gryzoń padał ? Dodam ze na tym samym kontrolerze klawiatura działa bez problemów (płyta główna na NF2). A może zasilacz się "dławi", tym bardziej ze problem pojawia się w czasie "zamulanie" kompa, ma ktoś jakaś rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 myszka bierze tyle prądu co nic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 może kabel od myszy jest gdzieś rozcięty/przerwany albo coś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adixo Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam U mnie występuje taki problem w laptopie, ale bardzo rzadko, natomiast w stacjonarnym mój MX518 chodzi jak chce :( potrafi cały dzień działać bez problemu a drugiego dnia przestaje działać kilka razy z rzędu. Z początku był dźwięk jak przy włożeniu Flasha w USB i po 2-3 sekundach ponowny dźwięk i zaczynała działać spowrotem Teraz już tylko się mysz zawiesza podłączyłem ją poprzez PS2 i jeszcze gorzej, bo nie zawiesza się ale co jakiś czas na 2-3 sekundy tracę nad nią kontrolę a ona wtedy sama mi miesza w kompie ( lata po ekranie i jest tak jak by ktoś bardzo szybko naciskał przyciski - w Tcm włączyła mi nawet kasowanie pliku, oraz otwiera mi różne okna :( Bez sterowników to samo, sprawdziłem różne wersje sterowników, po formacie kompa i na świeżym systemie to samo. Oddałem do serwisu i teraz czekam co dalej z tym fantem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...