Skocz do zawartości
Mane

Problem Z Mx518

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Co kilka minut mysz MX518 traci zasilanie, gaśnie dioda, szczególnie w grach jest to denerwujące, czyżby gryzoń padał ? Dodam ze na tym samym kontrolerze klawiatura działa bez problemów (płyta główna na NF2). A może zasilacz się "dławi", tym bardziej ze problem pojawia się w czasie "zamulanie" kompa, ma ktoś jakaś rade?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

U mnie występuje taki problem w laptopie, ale bardzo rzadko, natomiast w stacjonarnym mój MX518 chodzi jak chce :( potrafi cały dzień działać bez problemu a drugiego dnia przestaje działać kilka razy z rzędu.

Z początku był dźwięk jak przy włożeniu Flasha w USB i po 2-3 sekundach ponowny dźwięk i zaczynała działać spowrotem

Teraz już tylko się mysz zawiesza

podłączyłem ją poprzez PS2 i jeszcze gorzej, bo nie zawiesza się ale co jakiś czas na 2-3 sekundy tracę nad nią kontrolę a ona wtedy sama mi miesza w kompie ( lata po ekranie i jest tak jak by ktoś bardzo szybko naciskał przyciski - w Tcm włączyła mi nawet kasowanie pliku, oraz otwiera mi różne okna :(

Bez sterowników to samo, sprawdziłem różne wersje sterowników, po formacie kompa i na świeżym systemie to samo.

Oddałem do serwisu i teraz czekam co dalej z tym fantem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi