LCC Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mam takie pytanko, czy jest możliwość aby takie coś zrobić i żeby to działało na Win XP? Otóż mam komputer stacjonarny podłączony w LANie z laptopem (przez WiFi - router+AP). Dalej na stacjonarnym mam folder o nazwie "dane1" i w środku niego plik "a.txt" i taki sam identyczny folder i plik w środku na laptopie (zupełnie jak sklonowany). Czy jest możliwość zrobienia tak, że gdy na stacjonarnym napisze coś w pliku "a.txt" to automatycznie zmieni się on w laptopie i odwrotnie jak zmienie coś w nim na laptopie to w stacjonarnym też się zmieni? Takie automatyczne klonowanie, ale ustawione na cały folder - ale tak, że zmieniają się tylko te pliki w których coś zmieniam inne pozostają bez zmian (nie klonują się i nie przenoszą). Jednak oba te foldery muszą się znajdować w jednym i drugim kompie - tylko ma następować między nimi taka automatyczna synchronizacja danych. Sorki jeśli tak zawile to napisałem ale trudno mi to określić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Musisz znalezc program do synchronizacji danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 A w windzie tego nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Raczej nie chyba, że Aktówka... ale ona służy do czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...