fa2m Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam ponownie (niestety). Pisałem jakis czas temu z problemem związanym z zanikami dźwieku. Wystepują one w grach i przy otwieraniu mp3, dźwieki systemowe działają normalnie. Dźwieki z gier i mp3 zanikają po pojawieniu sie okna BŁAD WIN32. Po jego zamknieciu dźwieku już nie mam, przy mp3 wyskakują komunikaty że nie mozna otworzyć aplikacji. Dodatkowo czesto tez wyskakują mi komunikaty BŁAD GRY i mi ją zamykają. Byłem z tym w serwisie , powiedzieli że nic takiego sie nie działo (obawiam sie że nie sprawdzili dokładnie), robiłem formaty, nie skutkowały, w końcu wsadziłem SB Live 5.1 i ... to samo. :mur: Co mam robic? Już nie mam pomysłów. Sprzet: Asus P5B, Intel Core Duo 6300, Galaxy GF7900 GS Zalman 1.2, 2x512 Geil Ultra, dysk Samsung SpinPoint 120S 250GB, zasilacz Chieftec 450W. Prosze o pomoc. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ściągałeś najnowsze sterowniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fa2m Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak nie pomogło. Co dziwne, blad wyskakuje jak jest internet jak nie ma to jest ok. Może opera? Wira nie mam sprawdzalem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...