pvl Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Po wygenerowaniu kodu na tej stronce : http://simlock.gery.pl/unlock.php Wpisalem najpierw 1 kod : wyskoczylo : "nie mozna cofnac ograniczen" zostala mi jeszcze jedna proba czyli 5 bo juz 4 razy źle to wpisalem I co mam teraz zrobic ? Czy wpisywac kod nr. 7 ? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zasada jest taka, że jak nie wchodzi pierwszy, to się bierze ostatni. Nie mogę rozszyfrować co Ty w ogóle chciałeś przekazać w zdaniu: "zostala mi jeszcze jedna proba czyli 5 bo juz 4 razy źle to wpisalem", jakoś nie po polskiemu to. W każdym razie skoro wyskoczył Ci ten komunikat, to oznacza, że nie zdejmiesz simlocka kodem już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 sorka spieszylem sie jak to pisalem , w kazdym baddz razie zamiast czyli mialo byc "z" dzzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jesli widziales inforacje, ze nie mozna cofnac ograniczen to znaczy, ze wszystkie proby zostaly juz kiedys wykorzystane i pozostaje tylko direct unlock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Potwierdzam ostatnio mialem ten sam problem jedynie box pomogl ;]dla potomnych ten fon korzysta z umt6 a nie jak poprzedniczka 6610 z umt5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...