Skocz do zawartości
Kaeres

Wladca piersscieni i inna obsada aktorska

Rekomendowane odpowiedzi

Co powiecie na taka obsade we Wladcy ? :D

Dołączona grafika

Aragorn troszke za grubiutki po twarzy :D

Dołączona grafika

Moim zdaniem spoko.

Dołączona grafika

Z tego myslalem, ze padne martwy :D DiCaprio w roli Legolasa :D

Dołączona grafika

Arwerna juz nie jest taka piekna :D:D:D

Dołączona grafika

Tobi Maqiure nie ma szans z Eliahem Woodem w tej roli.

Dołączona grafika

Ponoc elfy maja wspanialy wzrok (Ed Harris jakby co :P )

Dołączona grafika

Ciekawe co na to George Luckas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sean Connery byłby dobrym czarodziejem prawie w każdym filmie fantasy, ale on podobno nie lubi fantasy więc raczej nie zagra.

Aragorn rządzi, ale jakby ten gostek miał go grać to bym chyba filmu nie oglądał z oburzenia.

dobre, dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe ale shit by wyszedl - dobrze ze nikt nie zagral z tych aktorow:)

No moze Sean Connery nadawal by sie na Gandalfa, ale moim zdaniem bylby to calkiem inny (czyt. gorszy :-) Gandalf, niz ten wykreowany przez Iana McKellena, ktory moim zdaniem gra swietnie :) To jest taki Gandalf jaki powinien byc:)

No i starzej wyglada od Seana w filmie a w koncu Gandalf mial kope latek (nastolatek ;)

Czarnymi brwiami w filmie poza tym nadrabia Christopher Lee :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem że cieszę się że grają ci akotrzy którzy są. ci co grają główne role nie są znani u nas jako aktorzy pierwszej jasności i sławy i b. dobrze. miałbym problem oglądać conery'ego jako czarodzieja czy crowe'a, oni po prostu za bardzo mi się kojarzą ze swoimi poprzednimi rolami.

a tu - siadam przed filmem i nie mam żadnych obciążeń - mam szansę brać go takim jaki jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja powiem że cieszę się że grają ci akotrzy którzy są. ci co grają główne role nie są znani u nas jako aktorzy pierwszej jasności i sławy i b. dobrze. miałbym problem oglądać conery'ego jako czarodzieja czy crowe'a, oni po prostu za bardzo mi się kojarzą ze swoimi poprzednimi rolami.

a tu - siadam przed filmem i nie mam żadnych obciążeń - mam szansę brać go takim jaki jest.

Madre slowa. Nie patrzylem na to z tej strony. Ale masz w 100% racje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecni aktorzy są dobrzy, poza Elrondem - elfy powinny być jak już nie piękne, to przynajmniej nie brzydkie, jak już brzydkie to przynajmniej dostojne, a Elrond wygląda wręcz śmiesznie. Zresztą przesadzili z tą długością uszu elfów, to strasznie szpeci Galadrielę.

Connery dobrze wygląda ale jednak by mi nie pasował jako Gandalf.

Film z tymi zmienionymi aktorami na pewo byłby o wiele gorszy - tyle kasy by na nich poszło, że musieli by obciąć wydatki na wszystko inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi