Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Co powiecie na taka obsade we Wladcy ? :D Aragorn troszke za grubiutki po twarzy :D Moim zdaniem spoko. Z tego myslalem, ze padne martwy :D DiCaprio w roli Legolasa :D Arwerna juz nie jest taka piekna :D:D:D Tobi Maqiure nie ma szans z Eliahem Woodem w tej roli. Ponoc elfy maja wspanialy wzrok (Ed Harris jakby co :P ) Ciekawe co na to George Luckas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jeden wielki LOL :lol: :lol: :lol: chociaz Gandalf ...................................... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 milo bylo by obejrzec nowe czesci gwiezdnych wojen z aktorami sprzed kilkunastu lat ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dobre. Ale elfy mialy byc tez piekne. Zmienilbym Agenta Johnsa :) I wszystkie elfice (prawie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jeden wielki LOL :lol: :lol: :lol: chociaz Gandalf ...................................... :D Sean Connery w roli Gandalfa bylby OK. Spoko wyglada, reszta to LOLki :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Moim zdaniem Sean Connery pasuje do roli gandalfa, pozatym to swietny aktor i bardzo go lubie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Sean Connery byłby dobrym czarodziejem prawie w każdym filmie fantasy, ale on podobno nie lubi fantasy więc raczej nie zagra. Aragorn rządzi, ale jakby ten gostek miał go grać to bym chyba filmu nie oglądał z oburzenia. dobre, dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 No ba. Sean mial nawet propozycje, ale odmowil. Moze za malo oferowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Gandalf mi się bardziej podoba niż ten który był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Moim zdaniem Sean Connery pasuje do roli gandalfa, pozatym to swietny aktor i bardzo go lubie :D:D:D zgadzam sie w 100% :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 eeee qpa :D :wink: Jakoś mi się nie widzi Connery w roli gandalfa :? Nawet nie wiem czemu, po prostu nie :P Dla mnie Ian McKellen idealne pasuje do tej roli :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mim zdaniem to wsyztko jakas parodia :D ale Konery by pasowal na gandalfa :) a najbardziej mnie smieszy d'caprio :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Hehehe ale shit by wyszedl - dobrze ze nikt nie zagral z tych aktorow:) No moze Sean Connery nadawal by sie na Gandalfa, ale moim zdaniem bylby to calkiem inny (czyt. gorszy :-) Gandalf, niz ten wykreowany przez Iana McKellena, ktory moim zdaniem gra swietnie :) To jest taki Gandalf jaki powinien byc:) No i starzej wyglada od Seana w filmie a w koncu Gandalf mial kope latek (nastolatek ;) Czarnymi brwiami w filmie poza tym nadrabia Christopher Lee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a ja powiem że cieszę się że grają ci akotrzy którzy są. ci co grają główne role nie są znani u nas jako aktorzy pierwszej jasności i sławy i b. dobrze. miałbym problem oglądać conery'ego jako czarodzieja czy crowe'a, oni po prostu za bardzo mi się kojarzą ze swoimi poprzednimi rolami. a tu - siadam przed filmem i nie mam żadnych obciążeń - mam szansę brać go takim jaki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ;) ;) :) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a ja powiem że cieszę się że grają ci akotrzy którzy są. ci co grają główne role nie są znani u nas jako aktorzy pierwszej jasności i sławy i b. dobrze. miałbym problem oglądać conery'ego jako czarodzieja czy crowe'a, oni po prostu za bardzo mi się kojarzą ze swoimi poprzednimi rolami. a tu - siadam przed filmem i nie mam żadnych obciążeń - mam szansę brać go takim jaki jest. Madre slowa. Nie patrzylem na to z tej strony. Ale masz w 100% racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 hehe, ja tez nie wyobrazam sobie innej obsady...ale to pewnie z przyzwyczajenia po prostu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Obecni aktorzy są dobrzy, poza Elrondem - elfy powinny być jak już nie piękne, to przynajmniej nie brzydkie, jak już brzydkie to przynajmniej dostojne, a Elrond wygląda wręcz śmiesznie. Zresztą przesadzili z tą długością uszu elfów, to strasznie szpeci Galadrielę. Connery dobrze wygląda ale jednak by mi nie pasował jako Gandalf. Film z tymi zmienionymi aktorami na pewo byłby o wiele gorszy - tyle kasy by na nich poszło, że musieli by obciąć wydatki na wszystko inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 buuuuu a ja niewidze zadnych fotek :( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 No, coś się ze zdjęciami zjebało, bo wcześniej było widać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...