Skocz do zawartości
luk4as

Co Za Grafe Kupic Pc Expres 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

CPU: AMD ATHLON 3200+

MOBO: ASrock 939Dual-SATA2 P2.10

RAM: 1024 DDR IMRO 400 mhz

GFX: Obecnie GF 6600 ledeateka winfast chodzi na 500/660

*|* DŹWIĘK: zintegrowany

*|* PSU: MODECOM 350 W

*|* HDD: 250GB Segate Barracuda Sata I

*|* Chłodzenie: CPU: BOX zestaw

co opłaca sie kupic do tego zestawu (obecnie mam 400 zł + sprzedaż tego gf 250 licze = 650 albo po świętach 750 około )

mysałem na gf 7900 gs od palita Ogólnie co zrobilibyscie na moim miejscu jakies propozycje

z góry dziekuj za wszystkie odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja osobiscie radzilbym ci poczekac do marca kwietnia na jakis model z rodziny 8xxx.

Masz 6600 a nie jakiegos s3 trio wiec chyba poczekac nie bedzie az tak trudno.

a w jakiej bądą cenie czy opłaca kupowac do tego konfiu ? gf z seri 8xxx?

mam zasilacz modecoma 350 WAT ale nie fell tego drugie lpeszego

moge sprawdzic jak to wazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w jakiej bądą cenie czy opłaca kupowac do tego konfiu ? gf z seri 8xxx?

mam zasilacz modecoma 350 WAT ale nie fell tego drugie lpeszego

moge sprawdzic jak to wazne

Nie, bo nie wiesz jak to wypadnie w Directx 10, żebyś czasem nie miał tak, że kupisz i wyjdzie Nvidia 5900Ultra, mega hit, a okazał się syfem, co z tego, że była to karta najlepsza pod Directx 8.1 To samo tutaj, najlepsza dla Directx 9.0, ale co z tego jak nie wiem jaka jest w Directx 10. lub 10.1 (już prawie).

Kup za 700 złotych 7900przetaktuj lub 1950 pro i poczekaj na pierwsze testy.

Ok, czekaj pewnie, może akurat kupisz coś z serii od Ati

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo nie wiesz jak to wypadnie w Directx 10, żebyś czasem nie miał tak, że kupisz i wyjdzie Nvidia 5900Ultra, mega hit, a okazał się syfem, co z tego, że była to karta najlepsza pod Directx 8.1 To samo tutaj, najlepsza dla Directx 9.0, ale co z tego jak nie wiem jaka jest w Directx 10. lub 10.1 (już prawie).

Kup za 700 złotych 7900przetaktuj lub 1950 pro i poczekaj na pierwsze testy.

Ok, czekaj pewnie, może akurat kupisz coś z serii od Ati

Co ty bredzisz era 5900 i EMULOWANYCH PS sie skonczyla nvidia sama przyznala ze to byla wtopa.

Przeanalizuj ostatnie 2 rodziny kart konkretnie przedzial sredni do 700zl topowe karty z poprzedniej generacji albo byly slabsze albo porownywalne z kartami zprzedzialu sredniego z nowszej generacji

5900<6600gt

6800=7600 ( pi razy drzwi)

daje sobie uciac ze 8600 lub cos w tym stylu bedzie mialo wydajnosc na poziomie 7900gs (minimum) do tego wsparcje dx.10 i nowoczesny silnik graficzny a to juz niebawem ( kwiecien z tego co czytalem )

JA bym poczekal no chyba ze mialbym s3trio:P lub duzoooo kasy wtedy wzialbym 7900gs.

Wybór zostawiam autorowi tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7800GT sie nie oplaca bo jest slabszy od 7900GS... 7900GS ma wydajnosc cos jak 7800GTX po oc jest chyba nawet lepszy

imo ja bym bral Galaxy 7900GS'a z serii SUPER (chlodzenie Cooler Mastera + takty 600/1600)

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi