gsk88 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Mam pytanie. Potrzebuje wiedzieć czy moja karta obsługuje 2xagp. Bo na karcie jest napisane że obsługuje 8x, a dziś mi się kończy aukcja na allegro i zadano mi pytanie czy obsługuje 2x. A niewiem po czym to poznać bo karta już zapakowaan siedzi. Zdjęcia i opis allegro Pomóżcie prosze. Z góry dziękuje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wg mnie ta karta obsługuje AGP 2x Dla pewnosci poczytaj to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212903 tam jest nieco o budowie AGP itp PS. fajnie nakłamałes w tej aukcji: "Świetnie nadaje się do gier, spokojnie można na niej pograć w takie gry jak NFS Most Wanted, GTA: San andreas, FIFA 2007 oraz wiele innych dobrych gier." :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ma dwa wcięcia, chyba będzie pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsk88 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 nie ściemniałem bo da sie spokojnie w to pograć. co prawda jakość nie powala ale idzie pograć.jak mi szedł nfs mw to była zajawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) bo to nie obsluguje nawet directX 8 :-] tylko 7 :D:D ... co gry maja niechodzic jak efektow wymagajacych karta nie obsluguje :-] ja kiedys na GF2 w FarCry na full detalach gralem :D a AGP 2 obsluzyc powinno :) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...