PKS13 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Witam, dzisiaj chciałem zaktualizować bios , wiec tak: zrobiłem dyskietke startową ms-dos (win xp) skopiowałem biosa i program fleszujący afud408 odpalam kompa z dyskietki w wierszu poleceń wpisuje AFUD408 A7270UMS.141 /P /B /N /C /REBOOT i wyskakuje komunikat ERROR UNKNOWN COMMEND to moja pierwsza aktualizacja i nie wiem w czym jest problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PKS13 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Juz sobie poradzilem temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam, dzisiaj chciałem zaktualizować bios , wiec tak: zrobiłem dyskietke startową ms-dos (win xp) skopiowałem biosa i program fleszujący afud408 odpalam kompa z dyskietki w wierszu poleceń wpisuje AFUD408 A7270UMS.141 /P /B /N /C /REBOOT i wyskakuje komunikat ERROR UNKNOWN COMMEND to moja pierwsza aktualizacja i nie wiem w czym jest problem ? i co daje ten BIOS? skad go masz? nie ma na oficjalnej stornie MSI:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...