co3n Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Cześć! Nie wiem co sie stało z moja grfą(gf4ti4200). Po przeinstalowniu systemu w csie nie mam ani FSAA ani filtrowania anizotropowego. Próbowalem różnych sterowników do grafy jak i directów ale cały cza to samo na win XP i ME. Nie wiem co robic! Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A czy w zakładkach sterowników zaznaczyłeś że mają być włączone. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3n Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Tak w zakładkach wszystko ustawione jest na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 dziwne bo mi tez akorat w cs przestalo dzialac anizo, niwiem od kiedy dokladnie, ale niedawno instalowalem dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...