Kiczis Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Odrazu mowie ze szukalem na forum i na www ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie, wiec prosze byc wmiare wyrozumialym :) Problem jest taki: mam klawiature TRACER UltraMedia TRK-17MTB Silver, posiada ona 3 klawisze zaraz obok entera i strzalek, co doprowadza mnie do szalu, poniewaz czasami uda mi sie zgasic komputer przez przypadek... Czy ktos wie jak to wylaczyc czy poprostu musze poradzic sobie srubokretem? pozdro Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ODPOWIEDŹ moze byc naprawde banalna Odnoścnie XP Sprawdzałeś:? właściwości: ekran wygaszcz ekranu zasilanie... zaawansowane "kiedy w komp....przycisk zasilania." nic nie rób "kiedy w komp...przycisk wstrzymania." nic nie rób zastosuj jesli to robiles pozostaje rejestr lub rozebranie klawiatury..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Nic z tego ;/ niestety... Naszczescie kupilem nowa klawiature i juz nigdy nie bede uzywal tracera, ktorego schowalem do szafy. pozdro Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...