Maniakalny Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) ZAPINKI DO POPULARNYCH BLOKÓW NA LGA1366: d-tek V1 d-tek V2 storm apogee/apogee GT apogee GTX/GTZ backplate TOPY DO BLOCZKÓW TOPY NA KARTY ROZSZERZEŃ GRILLE INNE Edytowane 30 Czerwca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) No naprawde ładnie to wyglada, estetycznie wyciete. Hehe moze samhain cie zatrudni :D Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Ranken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 moglby byc troche zaokraglony, ale fajnie wyszlo. Bez zapinek wyglada bardzo ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Fajne toto nawet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Mogłeś króćce dać "po skosie", tak jak jest to zrobione we froście 3 ;) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie widzę fotki :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nie widzę fotki :cry: ja niestety tez :/ po linku widze, ze kolega chyba mial foto u siebie na kompie i go wylaczyl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 fotka jest :D nie rozumiem czemu nie zrobiłes na 1/4" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 top na xeona bloczek do nexxxos hp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 mi sie zdaje, czy skrajna zlaczka jest ciut za blisko krawedzi miedzi, a prawe gorne zaokraglenie jest sciete :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 mi sie zdaje, czy skrajna zlaczka jest ciut za blisko krawedzi miedzi, a prawe gorne zaokraglenie jest sciete :blink: zaokrąglenie jest ścięte bo źle zmierzyłem ale i tak musze zrobić taki sam tulko ze z plexy 15mm bo ten troche zacieńki i nie da sie nagwintować dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 bloczek na chipset NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosj Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 W jaki sposób wykonujesz te cudeńka mógłbyś zdradzić byłbym zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 W jaki sposób wykonujesz te cudeńka mógłbyś zdradzić byłbym zainteresowany.robie projekt w autocadzie, a wyciananie na ploterze cnc ;) powerx na lga775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 no teraz to widać że to " X " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Pewnie dla mnie ten top, już nie mogę znieśc szumu wentylatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 top do bloku misia15go (chyba cube ultra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Bardzo mi się podoba to co wykonujesz :) myślałeś o obróbce plexi by była bardziej błyszcząca w miejscu cięcia? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 robie projekt w autocadzie, a wyciananie na ploterze cnc ;) powerx na lga775 nie cytujemy obrazków @ sansaba hyh ten top byl dla mnie ale niestety ukszkodzilo mu sie :). maniek zrobil 2 inne wyszly super bez logo MP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Bardzo mi się podoba to co wykonujesz :) myślałeś o obróbce plexi by była bardziej błyszcząca w miejscu cięcia? Pozdro laser abadon multi GPU :) EDIT @ Grzechu spieszylem sie i nie chciało mi sie juz rozkręcać go i zmieniac polozenia topu tu juz jest dobrze @Qbek wysłane ;) Edytowane 15 Maja 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 spód bloku nie powinien być odwrotnie? :wink: A topy ładne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Ooo już gotowy... spodziewałem się, że będzie ładnie wyglądał... ale wygląda zaje*** :-P PS. Czy już wysłałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Maniakalny Dzięki za topy trochę musiałem je hmm... przerobić, ale to co najważniejsze, zrobiłeś z dużą precyzją. Efekt mnie zadowala w 100% Tak to wygląda w kompie Bloczek cpu i na chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 prison na nb wygląda fantastycznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 osobiście bardziej mi sie podoba topik na cpu ale o gustach ;)) Bravo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Czy takie topy na zamowienie indywidualne wykonujesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Czy takie topy na zamowienie indywidualne wykonujesz :?: tak, na zamowienie tez robi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 hehe no no ładnie ładnie :D widz że sobie klientele zbierasz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A ile sobie liczysz za top taki jaki zrobiłeś dla pewina na CPU :?: tylko że bez tych zagłębień i otworami normalnie po przekątnej ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Może na maxa nie na temat ale się wole tu spytać bo szukajka milczy. Czy te topy pasują na większość bloków wodnych? Jak wygląda montaż takiego topu do bloku? BTW. Bardzo fajne topy, te błyszczące są cudne. Edytowane 26 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...