BeCkS Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Miazga xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) jakies tam topy na prisona v2 // na topach jest niebieska folia ochronna Edytowane 27 Marca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 młodzieżowy kolorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 młodzieżowy kolorek icon_smile3.gifone są bezbarwne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 nie narzekajcie ten fullcover na 88gtx nie wygląda najgorzej ;) jeszcze tylko nikiel na miedź i będzie coś ślicznego - u mnie na grafie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 ten na górze po lewej jest na sprzedaz jakby ktoś chciał tu taki bonus ;) grawerka logo NV laserem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakman Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 pytano robisz topy na zamowinie? :P potrzebuje top do Abadona PRO na krucce z wgintem G1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 robisz topy na zamowinie?raczej robi, przynajmniej jeszcze niedawno robił aczkolwiek teraz ma ponoć mało czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 raczej robi, przynajmniej jeszcze niedawno robił aczkolwiek teraz ma ponoć mało czasu caly tydzien mam wolny wiec mozna truć mi na PW najlepiej im wiecej topow tym lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 caly tydzien mam wolnyoj jak ja Ci zazdroszczę... mnie czeka kolejny tydzień ciężkiej harówy w LO :( jak wystrugasz coś ciekawego to pokaż tutaj ;) a może jakiś nowy top do lainga ddc zaprojektujesz :> btw. Ty robisz topy tylko z pleksi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) caly tydzien mam wolny wiec mozna truć mi na PW najlepiej im wiecej topow tym lepiej :D a ostatnio ktoś truł,ze kończy z topami :P Edytowane 31 Marca 2008 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) oj jak ja Ci zazdroszczę... mnie czeka kolejny tydzień ciężkiej harówy w LO :( jak wystrugasz coś ciekawego to pokaż tutaj ;) a może jakiś nowy top do lainga ddc zaprojektujesz :> btw. Ty robisz topy tylko z pleksi? top do ddc odpada niestety, próbowałem, wychodzi taniej kupić gotowy nie tylko plexi, pod koniec tygodnia pokaze nowy top na prisona :wink: a ostatnio ktoś truł,ze kończy z topami :P do prisonow czy innych frostów plexe wrzucam na laser i tyle topy z rowkami na oring i innymi pordfezowaniami staram sie teraz omijac szerokim łukiem :lol: btw moze nie top :D ale mysle ze ciekawe Edytowane 31 Marca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Ile taki koszyk na mobo? I jak rozumiem na każdy socket? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 btw moze nie top icon_biggrin3.gif ale mysle ze ciekawe prawie jak 775 :lol: swiftech gtx wejdzie spoko na am2 i s939 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czyzby ktorys jechal do mnie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czyzby ktorys jechal do mnie? :) A nie, bo wszystkie sa moje :D Ladna robota Dunku, ale czy nie miales juz jakis problemow z topami cietymi laserem? Kiedys Kyniek juz to przerabial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) a umiałbyś zrobić coś takiego? http://www.ybris-cooling.it/product_info.p...83f80ea93297e5c http://www.pcxtreme.it/forum/acs-black-pea...html?amp;t=1789 chodzi o sam top oczywiście np na prosona pro... Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Piotrekplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a umiałbyś zrobić coś takiego? http://www.ybris-cooling.it/product_info.p...83f80ea93297e5c http://www.pcxtreme.it/forum/acs-black-pea...html?amp;t=1789 chodzi o sam top oczywiście np na prosona pro... da rade, wkrótce zaprezentuje podobny btw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Brzydkie srubki, kup czernione. Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 da rade, wkrótce zaprezentuje podobnyczekam z niecierpliwością ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Ile za taką płytkę na xfi? Dobre zabezpieczenie przed odklejającymi się od karty graf. radiatorami/wyciekami ;) Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Duniek sie udziela na scenie miedzy narodowej -> http://www.xtremesystems.org/forums/showth...9582&page=3 :) Na wczesniejszych stronach mozna zobaczyc jak wygladaja te "topy" do grafy, ktore wczesniej wkleil maniakalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Powiem tak, jesli dasz znaka że robisz na zamowienie to łykam takie dwie płytki (na x-fi gamera i 8800GT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 dobra teraz czekać tylko na poniklowanego fullcover'a do 88gtx Maniakalnego ;) z kupnem prisona się wstrzymam aż do czasu kiedy zaprezentujesz ten nowy topik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 wszystkie projekty w pierwszym poście ;) pozdrawiam wkrótce ukaze sie pierwszy top z mosiądzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ile kosztuje wykonanie takiego grilla na wentylator 12cm :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ile kosztuje wykonanie takiego grilla na wentylator 12cm :) ?mao wiecej na PW ;) uchwyty do o-tanka po prawej oryginalny uchwyt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ładnie Ci to wyszło, ciekawe jak będzie trzymać O-Tanka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) jakby ktoś chciał 2 covery na 88gt/gts (g92) oddam po kosztach za poł ceny mają po jednej małej rysce na górze :( Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...