Miczq Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Chcialbym to zobaczyc (uslyszec) w laingu slychac silniczek czy co tam jest nawet jak pompka jest w powietrzu i jest metr od czlowieka chyba ze jest ponizej 12v i ma zaklejony spod (mialem do czynienia ostatnio z paroma laingami i to niby bezglosnymi ;p przed podlaczeniem bylem chetny odkupic nawet za 2x ceny sklepowej niestety albo mam za dobry sluch albo wszyscy do okola taki zly) Edytowane 8 Września 2008 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Laingi są chłośnie nie dlatego że wibrują ale że są z plastiku miałem ddc, cwu i d5 i wiem że metalowa/mosiężna obudowa daje baaaaaaaaardzo dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 i top po założeniu OCLabs pompka jet niesłyszalna mimo przerobienia na ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 To albo Oclabs ma jakies super mozliwosci wyciszajace albo masz jakas niesamowita sztuke niechcesz sie umowic na test? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Maniak, czy moglbys dla mnie zrobic topy na prisony CPU, NB ? Bo mam te czarne i nie podobaja mi sie a prawdopodobnie bede mial blok full cover na mpja nowa 8800 z przezroczystym topem wiec te prisony juz kompletnie nie beda pasowac. Poza tym mam zamiar zmienic niebieskie petrygo na czerwone borygo, to dopiero bedzie wygladac odjazdowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) nowe zabawki e// wymiary to 25x25x25mm e2// rowek bez problemu mozna zrobic, ale nie ma sensu bo teraz wiekszosc złącek ma chowaną uszczelke tu akurat mam jakies stare DD e3// dodałem foto środka (złączka z dosc dlugim gwintem wkręcona do oporu) Edytowane 21 Października 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 nawet ladnie wyglada :) jakie to ma wymiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) przydalby sie rowek, do schowania uszczelki. pozatym - relaxik :D podoba mi sie EDYTA jeszcze jakbys fotos srodka zapodal, coby widac bylo wykonanie srodka... ciekaw jestem jak flow bedzie ograniczal Edytowane 21 Października 2008 przez Zulusman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) top na XONARA i 88GTS Edytowane 30 Października 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Project by Polandmet :) Made by Maniakalny Ile sie musialem nawyginac krzywych w tym Xonarze bo gotowca nie bylo ale wyszlo chyba calkiem jak oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 MCW30 plexi edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 a to co, jakas nowa wersja ? I czemu ja takich nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Jak manikalny coś robi to zawsze jest ok. Ja jestem tylko ciekawy jakie temperatura na tych zabawkach będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Szkoda że mleczne a nie clear ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Po zwodowaniu będzie clear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Kawał dobrej roboty "Mania" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Fajnie to wygląda też chyba sobie takie coś zafunduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Widze ze prawa autorskei do Xonara zostały zdeptane :) Niemniej milo mi ze sie Wam podoba (a podoba sie?) i ze w kolejnym kompie bedzie moj Xonarek Oto jak to wygląda u mnie. W zamysle topy maja być podświetlane, ale musze gdzieś wychaczyć ledy 2mm, niebieskie, bo plexi ma tylko 3mm niestety. Reszte zdjęć zobaczycie w linku z podpisu. Duzo pozmienialem. Widze u kolegi przedemną, ze on ma chyba napis caly wypalany laserem na czarnym laminacie, a mi Maniakalny zrobil drugi top na GF8800 z przezroczystej plaxi z bialą podklejką, chyba sie nie zrozumielismy :D Bo chcialem jeden przezroczysty a drugi nie, taki jak powyzej. No ale o tak przezroczysty lepszy bo mozna podswiecic. Edytowane 18 Listopada 2008 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 U Ciebie też spoko wygląda :D ja nie ciachałem wycinanego tylko właśnie wypalany, bo napisy pomaluję lakierem UV i będzie git :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 :blink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 ten scythe ladnie sie prezentuje.....moze SQD wlasnej roboty? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Że się tak zapytam nieśmiało, z czego to jest zrobione. Jak by kto nie jarzył o co chodzi to czarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Maniakalny, pokazuj tego co robisz bo ukradną patent i do masowej produkcji wejdzie to wszystko ;-) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Gdy wykończe ten top to zrobie lepsze zdjęcia. Planuję tez wersję z mosiądzu, ale najpierw musze znalesc odpowiedni pręt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Super mod do pompki :) Maniakalny a jak sprawa z plexi topem do GTZ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ten cover na pompkę to chyba po kontenerze tak mi się wydaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Super mod do pompki :) Maniakalny a jak sprawa z plexi topem do GTZ ? za skomplikowane troche jak na małą maszyne, trzeba by poczekać na swiftecha, kupić by pewnie taniej wyszło btw nowe cuda :wink: Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) d-tek fuzion lga1366 + backplate swiftech gtz mounting adapter lga1366 Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Maniakalny, dremelek w dłon i na lustro tą zapinke. Bedzie o wiele ladniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 nowe bajery (czyli nakładka z nick-iem na d-teka, zapinka na d-teka z plexi i zapinka na agpogee gt z plexi (1366/775/am2) - wiem ze plexi jest słaba ale to bedą raczej tylko nakładki na zapinki z nerdzewki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...