Maniakalny Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 A ja już myślałem że koniec wydatków na PC-LC... Coś czuję że to się nie uda :mur: Ale to chyba już do następnej rev. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) 12mm poliwęglan Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 z jakiego bloku jest ta podstawka?? bo GTZ ma chyba troche inna ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Z tego samego co apogee gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 z jakiego bloku jest ta podstawka?? bo GTZ ma chyba troche inna ;P same literki na topie mówią :wink: apogee GTX (lub apogee GT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) same literki na topie mówią :wink: apogee GTX (lub apogee GT) Maniakalny byłbyś taki uprzejmy i wrzucił zdjęcie Swiftech GTZ z TOPem z poliwęglanu lub pleksi ? Edytowane 8 Czerwca 2009 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Wczoraj dotarł do mnie TOP do GTZ-a :D normalnie brak mi słów :D Maniak jestes Najlepszy :D co byśmy bez Ciebie zrobili :D Edytowane 18 Czerwca 2009 przez atemen17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Chyba do gtz'ta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 własnie coś mi nie pasowało ;D dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja też czekam na swojego :] Wygląda świetnie, już nie mogę się doczekać aby wrzucić go do mojego wcta ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnormal Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 a czy w tym topie nie brakuje tego wkładu, który ma kierować wodę bezpośrednio na środek bloku ? na zdjęciach nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Na tej focie widać że jest w całości z topem :] Edytowane 22 Czerwca 2009 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 miedziany top do DDC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Piknie:) Wzorowałeś się na jakimś konkretnym topie czy to twoja autorska konstrukcja? będziesz robił miedzianą obudowę (zamiast tego plastikowego z nóżkami) do kompletu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 hehe a ile ten laing waży? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 top wazy 675gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Piknie:) Wzorowałeś się na jakimś konkretnym topie czy to twoja autorska konstrukcja? będziesz robił miedzianą obudowę (zamiast tego plastikowego z nóżkami) do kompletu?? EK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 EK z EK jest tylko faza od góry ale i tak u mnie jest większa (2mm vs 1mm) wnętrze i grubosc taka jak topu petry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 top wazy 675gram Gruuuubas. A jak to wpływa na głośność pompki? Powinno dość pozytywnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 A jak to wpływa na głośność pompki? Powinno dość pozytywnie :)Jak najbardziej. Bartolomius sam dlubal taki topik i z tego co mowil bardzo ladnie to sie sprawuje :) podpytaj jego o opinie, jesli on jest zadowolony to znaczy ze tego typu topiki sa naprawde spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...