Maniakalny Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 nierdzew 1,5mm (szlifowany/drapany z jednej strony) zamowienia na PW :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zapomniales sie pochwalic ze na Thermochilla PA 120.3 tez sie szykuja :) Ja juz jednego zamowilem i czekam z niecierpliwoscia. Pytalem w coolingu czy dalo by rade sciagnac przez nich taki oryginalny grill i okazalo sie ze na razie nie beda nic zamawiac od TC, bo "na razie musza na chlodnicach zarobic" wiec mysle ze paru chetnych sie na nie znajdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) od lewej 3x120 na "normalne" chłodnice 3x120 na thermochilla pa120.3 2x120 na "normalne" chłodnice Edytowane 9 Maja 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 a która od prawej jest moja? :banana: dobra konkurencja dla A.C.Ryan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) nawet bardzo dobra konkurencja. Ja dzis dostalem swojego na TC PA 120.3 i powiem ze jestem pod wrazeniem... Fotki niestety nie oddaja prawdziwego wygladu grila, ladnie wykonane, dosc gruba blacha i ogolny efekt rewelacyjny. jak juz poskladam to pewnie jakas fotke wrzuce. Mam A.C. Ryan, czarny 2x120 i musze powiedziec ze grile Maniakalnego robia fajniejszy efekt. Edytowane 12 Maja 2008 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Jeden jest moj:) wyglada to perfekcyjnie:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelBmx Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Czym zrobiłeś grila pure pc i jak go wyciołęś ? a i podstawke pod socket czym robiłeś :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ja nie rozumiem czy wy pewnych pytani nie możecie zadawać na privie ? Tak ciężko napisać do kogos prywatna wiadomość ? Śmiem twierdzić , że Maniakalny odpisze On nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Wszystko robione jest maszyną CNC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Wszystko robione jest maszyną CNC a co to jest CNC :blink: moj warsztat, własnie kończyłem kolejni grill z nierdzewki » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 hahah, dobre :lol: a grile wygladaja naprawde pierwsza klasa. gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 a co to jest CNC :blink: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" :lol: :lol: :lol: dobrej szczoteczki uzywasz - mam z tej serii i szczotkuje nimi zapinki... tylko ja mam pomaranczowa ;) :razz: gratz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Używasz kontaktu bez uziemienia i takie cudeńka wychodzą , juz nie wspomnę o popielniczce ze spodka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) nub i tyle zrób im polerke na lustro Edytowane 12 Maja 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Przed chwila dostalem paczke a niej super zapakowany Grill na PA120.3 :D Bardzo miły dodatek do budy:) Gruby kawał blachy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Ja dostałem właśnie grill 2x120mm i powiem że jest cacy. Zapakowany lepiej niż wzorowo, pocztowcy mogą po nim skakać i na 100% nie uszkodzą. Nie wiem jak Ty to zrobiłeś zwykłymi narzędziami bo mi to wygląda pro ;) a raczej cnc. Masz skilla chopie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Nie wiem jak Ty to zrobiłeś zwykłymi narzędziami bo mi to wygląda pro ;) Masz skilla chopie :P Pewnie, że ma skilla. Gdyby go nie miał, to by mi nie dziergał topu do ddc :P Mam nadzieje, że jak go skończy, to się pochwali co za cudeńko zrobił ;) Edytowane 15 Maja 2008 przez deonet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Nie wiem jak Ty to zrobiłeś zwykłymi narzędziami bo mi to wygląda pro icon_wink2.gif a raczej cnc. Masz skilla chopie icon_razz.gif Drugiego takiego nie znajdziesz :D też jestem ciekaw jak ten top wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 albo ja sie pogubiłem (i nie widzę ironii ) alby wy o czymś nie wiecie :wink: prawda maniakalny ma skilla ale w obsłudze autocada/corela na tym sie kończy jego praca :razz: oczywiście grille fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 albo ja sie pogubiłem (i nie widzę ironii ) alby wy o czymś nie wiecie :wink: prawda maniakalny ma skilla ale w obsłudze autocada/corela na tym sie kończy jego praca :razz: oczywiście grille fajne No, nawet ostatnio odkryl, ze mozna uzywac opcji "zaokragl" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) No, nawet ostatnio odkryl, ze mozna uzywac opcji "zaokragl" :D :blink: :blink: ?? albo ja sie pogubiłem (i nie widzę ironii ) alby wy o czymś nie wiecie :wink: prawda maniakalny ma skilla ale w obsłudze autocada/corela na tym sie kończy jego praca :razz: oczywiście grille fajnezeby nie było ze nie mam skilla top zrobiony własnoręcznie od początku do końca (troche tokarki, troche wiertarki troche cnc) :lol2: Ranty zjechać tak jak w Zernie i będzie miodzio ! :)myślisz ? B-) Edytowane 23 Maja 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ranty zjechać tak jak w Zernie i będzie miodzio ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) top na ddc in progress Edytowane 23 Maja 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Piekne w swej prostocie:) Podobny ma firma koolance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Hyhy Maniakalny szakunecek sie należy ;] Życze ci fortuny na tym interesie ;] Edytowane 23 Maja 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidorr Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mam pytanie :P Jeśli robisz takie grile , to jeśli bym ci szczegóły napisał na PW czy mógłbyś zrobić coś takiego ? Dokładnie to jeszcze by się zrobiło trochę inaczej ale to jest główny podgląd...BTW to jest cooler na pamięci oraz sekcje zasilania od 8800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) d-tek plexi top plexa 5mm + 15mm tu wersja na 775, zrobiłem jeszcze wersje zwykłą bez otworów montazowych do uzycia tylko z kitem - hard mount czy cos w ten deseń jak bedzie mi sie chciało to wypoleruje top, ale szczerze mowiąc matowy ładniej wyglada :] Edytowane 8 Lipca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Ciekawe o ile spadła wydajność :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 "Maniek" :wink: jaki jest koszt tego topu na DDC??Proszę o info na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) A udało Ci się zrobic tą wewnętrzną komorę odpływową ? Mozna rzucic okiem na wnetrze? Edytowane 28 Maja 2008 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...