SilentMan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do czego służy ten przełącznik? Z góry dziękuję za pomoc. Instrukcji od laptopa nie mam, i nawet nie wiem jaki to dokładnie model :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Do karty siecowej WiFi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Włączanie i wyłączanie karty WiFi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ok dzięki wielkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A co to instrukcji sie nie czytalo... ???? :P :mur: Po drugie chyba piktogram obok jest wystarczajco czytelny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Instrukcji od laptopa nie mam, i nawet nie wiem jaki to dokładnie model Czytanie ze zrozumieniem A co to instrukcji sie nie czytalo. HEhe :-D Mam u siebie prawie identyczny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Ten przełącznik odpala tak naprawde system rakiet nuklearnych skierowanych w najważniejsze miasta USA i byłego ZSRR. Strzeż się! Edytowane 22 Grudnia 2006 przez igomako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...