ptasiaok Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wogle jest jakaś możliwość przez jaki program prosze o pomoc bo te standardowe dzwonki o kant pupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Może rozwiń myśl zawartą w temacie, aby Ci ktokolwiek mógł pomóc. Na czym polega problem? Jest jakiś błąd? Itd. ja nie korzystałem z tego telefonu, ale może znajdzie się ktoś chętny do pomocy, jeśli tylko opiszesz dokładniej. BTW. Piszemy "w ogóle". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 spróbuj programem Oxygen Phone Manager, u mnie kiedyś działał z 6060 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaok Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No wiec udalo mi sie oxygenem nalezy wgrac sterowniki ktore byly na plytce z kablem i w oxygenie wybrac fbus przy instalacji i bedzie okej. Jednak oxygen nie obsluguje chyba w tym telefonie javy chce importowac plik javy i lipa niby jest plik jad a jak chce załadować pokazjue ze nie moze odnalezc pliku.???? Proboje mobimp ale on to wogule mi nie pokazuje plików na telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a ładujesz plik .jar? bo to jest plik z grą... jad to chyba tyko jakieś info, które można se dorabiać do jarów, aby odpalać gierki na niektórych komach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaok Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Program wymaga plików o rozszerzeniu jad, ciezka sprawa z tym jest a myslalem ze pogram na telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...