Pawelek69 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Witam! Planuję zakup pada Logitech Rumblepad 2 do NHL i NBA. Zastanawiam się wy warto dołożyć 50 zł do wersji bezprzewodowej. Mam pytania: Czy kabel w normalnej wersji jest długi? Czy często trzeba ładować akumulatorki i czy długo trzymają w przypadku wibracji? I w ogóle czy warto kupować wersję bezprzewodową, a może jakiś inny pad jest lepszy? Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 choć nie mam tego pada :] to jednak zabiorę głos. nie ma co się nawet zastanawiać kupuj bezprzewodowego inna liga!! nie wyobrażam sobie jak bym mial grać na X0 z padem na uwięzi. jesteś po prostu wolny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja mam logiego bezprzewodowego. Nie ma mowy o jakichś opóźnieniach. Co do baterii to pisze, że byz wibry 100h a z wibrą 50h. Ja mam akumulatorki, wymieniałem je tylko gdy bratu się rozładowały w aparacie i potrzebował tych z pada, nigdy baterie mi się nie rozładowały podczas gry. Jeśli lubisz się rozsiąść w fotelu podczas gry to lepszy jest bezprzewodowy, a jeśli nie to może lepiej DualShocka 2 + przejściówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nie wiem czemu ale mi dualshock 2 z przejsciówką nie działa w NBA Live 07. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A wie może ktoś jaka jest długość kabla w wersji przewodowej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jeśli nikt z forumowiczów ci nie odpowie na to pytanie to spytaj się na allegro ludzi którzy sprzedają je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A wie może ktoś jaka jest długość kabla w wersji przewodowej???1m 80cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...